Soru Hangi Saç Bakım Ürünleri Saç Uzatma Sürecine Destek Olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buse

Kayıtlı Üye
Saçlarımın rengini açtırırken sarı boya işlemi sonrası, ne yazık ki güzelim saçlarım yandı, bitti, kül oldu. Omuzdan aşağı düşen saçlarım şu an yerini küt saçlara bırakmış durumda. İçim o kadar acıyor ki, ayna karşısına geçmek gelmiyor içimden. Suç bende, kuaförüm bana bu saçların yanar saçlarını boyamayalım dedi, ben inat ettim, boyattım, şimdi de bu durumdayım. Her gün canımı sıkan saçlarımı hangi ürünlerin kullanımına başvurarak uzatabilirim? Kader ortağı olmuş arkadaşların mücadelesinde başarı elde ettikleri ürünler hangileri oldu?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de zamanında senin şu anki psikolojini yaşamıştım. Bana en büyük ders belki de o zaman saçlarımla ilgili yaşadığım acı tecrübe olmuştur. Elimden geldiğince haftalık saç bakımlarımı doğal yağlar kullanarak yapardım. Biberiye yağı ve hindistancevizi yağını kullandığın saç kremiyle karıştır, saçlarına sür, 15 dakika sonra durula. Haftada üç kez uygulaman daha iyi sonuç elde etmeni sağlar. Zamanla saçlar canlanır ve hızlı uzamaya başlar.

Bana göre öncelikle şampuan ve saç bakım kremlerini kaliteli seçmelisin. Market şampuanlarından uzak dur, piyasada kendini kanıtlamış markalara yönel. Tavsiyem: Vichy, Ducray, Davines, Kérastase vb. markalardan faydalanabilirsin. Saçların kaliteli ve zengin içeriklerle buluştuğunda, saçlarının iyi yönde gelişeceğini göreceksin. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir kadın için en acı verici durumlardan birini yaşamışsın. Sarı saçlar, albenimizi değiştiriyor, ama doğru zamanda ve kaliteli bir ortamda işlem yapılmadığında güzelim saçlarımız gözlerimizin önünde kopup gidebiliyor. Sen bence en iyisi saç bakım yağlarından yoluna devam et. @Gülay arkadaşımızın yorumda yazdıklarına katılıyorum.

Geri