Öneri İnce ve Seyrek Saçlar İçin Evde Yapılabilecek Maske Tarifi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve

Kayıtlı Üye
İnce ve Seyrek Saçlar İçin Evde Yapılabilecek Maske Tarifi.webp

Evde kolayca bulabileceğin malzemelerle saç bakımı yaparak saçlarını güçlendirmek ister misin? Evet, isterim dediğini duyar gibiyim. O zaman seninle saçlarına doğal bir canlılık katmak için ev yapımı bir maske tarifi paylaşabilirim. Bu tarifle, muz ve yumurta gibi doğal içeriklerle saç tellerini besleyebilir, saçlarının daha dolgun görünmesini destekleyebilirsin.

İşte saçlarına doğal bir canlılık kazandıracağını düşündüğüm maske tarifim:

Maske Tarifi: 3 adet olgun muzu, 2 yumurta sarısı, 1,5 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım fincan saç kremi ve 2,5 yemek kaşığı bal ile hazırla. Malzemeleri iyice karıştırarak pürüzsüz bir kıvam elde et. Karışımı hazırladıktan sonra, 15 dakika bekledikten sonra kullanmaya başlayabilirsin. Bu karışımı saçlarına uygularken, köklere masaj yaparak iyice yedireceksin. Yaklaşık 20-30 dakika bekledikten sonra saçlarını soğuk suyla durulaman gerekecek. Hızlı sonuç alabileceğin bu saç maskesini her duş öncesi ben kullandığım için çok faydasını gördüm size de tavsiyem bu yöndedir.

Kendi deneyimlerimle söyleyebilirim ki, bu tarifle hazırladığım maskeyi her ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Denemek isteyen arkadaşlara bir önerim var: Kaliteli bir saç kremi tercih edin. Doğal yollarla hazırladığınız bu malzemeler, saçlarınız tarafından çok sevilecek. :)

Genelde bilindik markaların hazır maskelerini alıyordum ama uzun zamandır kendi hazırladığım maskeyi kullanmayı düşünüyorum bu tarifle karşılaştım denemeye değer.

Zamanında bu karışımı denemiş çokta faydasını görmüştüm. Uzun zamandır saçlarıma doğal maske yapmıyordum konuyu görmem iyi oldu gideyim de maske için hazırlık göreyim. :)

Bu maskeyi daha önce bir forumda okumuştum ve oldukça etkili olduğu yorumları yapılmıştı. Ben de ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum.

Geri