Soru İstanbul'da En İyi Saç Kesimi Yapan Kuaförler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nermin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nermin

Kayıtlı Üye
İstanbul'da en iyi kısa saç kesimini yapan kuaförleri arıyorum. Saç kesiminde profesyonellik ve müşteri memnuniyeti benim için çok önemli. Özellikle modern ve şık kısa saç modelleri konusunda uzman, yetenekli ve yaratıcı stilistlere sahip bir salon arıyorum. Saç tipimi ve yüz şeklimi göz önünde bulundurarak bana en uygun kesimi yapabilecek bir yer tavsiye eder misiniz? Sizce İstanbul'da en iyi kısa saç kesimi nerede yapılır?

Erdem Kıramer Aveda: 1959 yılından beri hizmet veren bu ünlü salon, Nişantaşı'nda başladı ve şu anda birçok farklı bölgede hizmet vermektedir. Profesyonel ekipleri ile saç kesimi ve renklendirme konusunda oldukça başarılıdır.

Kemal Baykar Kuaför: 1987 yılında Bağdat Caddesi'nde kurulan bu salon, Akatlar'da hizmet vermeye devam ediyor. Müşteri memnuniyeti ve kişiye özel saç tasarımları ile tanınan Kemal Baykar Kuaför, modern ve şık kısa saç kesimleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Yıldırım Özdemir Bebek: Bebek semtinde bulunan bu kuaför, eski yıllarda usta kuaför Yaşar Coka ile çalıştıktan sonra kendi markasını yaratmıştır. Özellikle sanat dünyasından birçok kişinin tercihi olan bu salon, kısa saç kesimleri ile de dikkat çekiyor.

Ebil Saç Tasarım: Bebek, Suadiye ve Eyüp'te şubeleri bulunan bu salon, Batılı kuaför sistemi ile müşterilerine hizmet veriyor. Jean Louis David ile tanıştıktan sonra kuaförlük yeteneklerini geliştiren Mahmut Ebil'in yönettiği salon, kısa saç kesimleri ve modern tasarımları ile öne çıkıyor.

Ben şahsen en iyi yapanı araştırmıyorum; makas tutuşu güzelse o adamla yıllarca saç kesiminde devam ederim. Çünkü bazıları doğuştan yetenekli olabiliyor, adamlar yılların ustalarına taş çıkartabiliyor.

Geri