Kullanıcı Yorumları John Frieda Frizz Ease Kalın ve İnatçı Saçlar İçin Ekstra Güç Serum

John Frieda Frizz Ease Kalın ve İnatçı Saçlar İçin Ekstra Güç Serum.JPG
Kıvırcık saçların günlük bakımı düz saçlara göre daha zor ve zaman alıcıdır. John Frieda markası altında üretilen Frizz Ease Kalın ve İnatçı Saçlar İçin Ekstra Güç Serum, bu noktada size yardımcı olabilir. Bu serumu kullanmaya başladıktan sonra saçınızdaki bukleler daha belirgin hale gelirken, içeriğindeki zengin yağlar saçlarınızı derinlemesine besler. Bu ürünü hem kuru hem de ıslak saçlarda kullanabilirsiniz, böylece günlük saç bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri:
  • Boyalı ve işleme maruz kalan saçlarda kullanılabilir.
  • Tüm saçlarda kullanılması uygundur.
  • Saç derisini besler ve saçlarınızın dipten uca kadar güçlenmesine yardımcı olur.
John Frieda'nın bu serumunu kullandıysanız ve memnunsanız veya memnun değilseniz, düşüncelerinizi diğer ziyaretçilerle paylaşmak için foruma kayıt oluşturarak yorumda bulunabilirsiniz.

Watsons mağazasındaki bir çalışanın tavsiyesiyle kasa arkasından aldığım bu ürünle kıvırcık ve kolay kırılan saçlarım artık yüzümü güldürüyor. Gerçekten, saçlarınız kıvırcıksa işiniz çok zor olabiliyor, ancak bu ürün sayesinde zoru başarmam kolay oldu.

Ben de buklelerimin çok belirgin olmasını seviyorum ve bu yüzden bu ürünü beğenerek kullanıyorum. Gerçekten pişmanlık yaşatmayacak harika bir ürün, ancak fiyatı biraz yüksek olduğu için kullanırken tasarruflu davranıyorum, ben de nohut tanesi kadar sıkıyorum. :D

Yıllar geçse de asla bırakmayacağım ve her fırsatta stoklayacağım mükemmel serumdur. Saçım normalde taranması zor ama bu serumla artık çok kolay. Ürüne ❤️imi bırakyorum. :)

Satışa ilk çıktığı dönemden beri kullandığım ve beni asla pişman etmeyen, verilen parayı da sonuna kadar hak eden bir üründür. Gidip saçma sapan ürünlere tonlarca para bayılacağınıza, saçınızın bukleleri bu serumla ihtiyaç duyulan bakımı alacaktır.

Bu serumu yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve saçlarımdaki değişim inanılmaz. Kalın ve inatçı saçlarım artık daha kontrol edilebilir. Elektriklenme sorununu tamamen çözdü ve saçlarım çok daha yumuşak ve parlak görünüyor. Düzenli kullanımda uzun süreli etkisini de görebiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

Geri