Soru Kartal’da Saç Boyası Faciası Yaşamak İstemiyorum, En İyi Kuaför Nerede?

Ceyda Güler

Kayıtlı Üye
Saç boyatma konusunda kötü bir deneyim yaşamak istemiyorum. Geçmişte birkaç defa yanlış yerlere gittim ve sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu. Kartal’da gerçekten işinin ehli olan, renk açma işlemini bile saçın sağlığını düşünerek yapan bir kuaför arıyorum. Özellikle saç renginin zamanla kızıllaşmasını ya da turunculaşmasını istemiyorum. Kaliteli boya kullanan ve rengi tam istediğim gibi tutturabilen bir yer arıyorum. Kartal’da bu konuda tavsiyesi olan var mı?

Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ben de yıllarca “şu uygun fiyatlıyı bir deneyeyim” diyerek birkaç kuaföre gittim ve sonunda saçım yıpranmış, rengim turuncuya çalmış halde eve dönüyordum. Artık saçımı gerçekten emanet edebileceğim bir yer ararken, bir arkadaşımın önerisiyle Kartal Aura Kuaför’e gittim – iyi ki de gitmişim.

Özellikle renk açma konusunda çok kontrollüler. İlk görüşmede “rengi hemen açalım” gibi aceleci davranmadılar. Saçımda eski boya kalıntıları vardı, onları dengeleyip sonra istediğim soğuk küllü kahve tonuna geçtiler. Kaliteli boya kullanıyorlar (L’Oréal Professionnel ve Schwarzkopf gibi) ve işlem sırasında saçı korumak için bakım ürünleri de uyguluyorlar.

En güzeli, rengi ayarlarken cilt tonuma uygunluğu ve zamanla kızıllaşma riskine karşı nasıl önlem alacaklarını da detaylı anlattılar. Şu an saç rengim hem çok doğal, hem de aylar geçmesine rağmen hiçbir sıcak ton kayması olmadı.

Kartal’da güvenebileceğin bir yer arıyorsan kesinlikle burayı öneririm. Hatta sadece boyamakla kalmayıp sana özel bakım önerileri de sunuyorlar. İçin rahat eder bence 🌿

Geri