Soru Kemik İliği Saç Maskesi Saç Kırıklarına İyi Gelir mi?

Pelin

Kayıtlı Üye
Saç uçlarım sürekli kırılıyor ve bu durumdan çok rahatsızım. Kemik iliği saç maskesinin saç kırıklarına iyi geldiği söylendiği için denedim ama hiçbir fark göremedim. Saç kırıkları için gerçekten etkili olan başka bir yöntem veya maske bilen var mı? Özellikle saf %100 kemik iliği maskesi almama rağmen benim saçlarımda şaşırtıcı bir etki göremedim.

Kemik iliği saç maskesini düzenli olarak kullanmaya başladığımdan beri saç kırıklarımda belirgin bir azalma fark ettim. Önceden çok fazla kırık vardı ve saçlarım cansız görünüyordu. Şimdi ise saçlarım daha güçlü ve sağlıklı. Bu maskeyi kırıklarla mücadele etmek için kesinlikle tavsiye ederim.

Saç kırıkları benim için de büyük bir problemdi ve kemik iliği saç maskesini denemeye karar verdim. Düzenli kullanım sonucunda, saç uçlarındaki kırıkların önemli ölçüde azaldığını gördüm. Saçlarım daha az kırılıyor ve daha sağlıklı görünüyor. Kırıklarla başa çıkmak isteyenlere bu maskeyi önerdiğim gibi sabırlı ve azimli olmalarını da söylüyorum. Bu süreç zaman istiyor ve tek kullanımda etki göstermez.

Geri