Öneri Kendi Saç Renginizi Evde Nasıl Bulabilirsiniz? Uzman Tavsiyeleri

Melahat Yiğit

Kayıtlı Üye
Evde saç rengi bulmak, profesyonel sonuçlar elde etmek için dikkat ve özen gerektirir. İlk olarak, cilt tonunuzu belirleyin ve buna uygun renk paletini seçin. Saçınızın doğal rengine yakın tonlarla başlamanız, daha doğal ve hoş bir sonuç almanızı sağlar. Boyama işlemi öncesinde saçınızı hazırlamak için derinlemesine nemlendirin ve besleyici maskeler kullanın. Boyama işlemi sırasında talimatları dikkatlice takip edin ve saçınıza zarar vermemek için doğru sürede bekletin. Evde saç rengi bulma deneyiminiz nasıl geçti?

Soru: Evde saç boyarken hangi püf noktalarını kullanıyorsunuz?

Boya işlemi sırasında eski bir tişört giyiyorum ve lavabonun etrafını eski havlularla kaplıyorum, böylece boya sıçramalarını önleyebiliyorum. Boya kutusundaki talimatları dikkatle okuyup uygulamak da önemli, böylece en iyi sonucu elde edebiliyorum.

Evde saç boyarken, saç çizgime bebek yağı sürüyorum ki boya cildime bulaşmasın. Ayrıca, boyayı uygulamadan önce saçlarımı eşit bölümlere ayırarak işleme başlıyorum. Bu, boyanın her yere eşit şekilde yayılmasını sağlıyor ve daha homojen bir renk elde etmem kaçınılmaz oluyor.

Geri