Soru Kısa Erkek Saç Modeline Geçiş Yapmalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih

Kayıtlı Üye
Saçlarımı 2 yıldır uzun kullanan biri olarak, artık sıcak havaların gelmesiyle birlikte kısa saç modeline geçmenin doğru olacağını düşünüyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda güncelliğini yitirdiği için, sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim. Sizce, yazının devamında eklediğim saç modeli göze hitap ediyor mu? Yüz hatlarım, görseldeki kişiyle benzer olduğu için, bu saç modelinin bana yakışacağı düşüncesindeyim. Görseldeki uzunluk yeterli olur mu, yoksa daha kısa bir model tercihinde mi bulunmalıyım?

kisa-erkek-sac-modeli.webp

Kesinlikle bu modeli yaptırmanı öneririm, düşünme bile. Doğal saç modelleri erkeklere çok yakışıyor diyebilirim. Ülkemizde zaten berberler genellikle aynı modelleri yapıp gönderiyorlar. Ama senin seçtiğin model gerçekten çok başarılı, tebrikler. :) 👏

Erkek dediğin, bence kısa saç modellerini tercih etmeli. Ne öyle kadın saçı gibi uzatmalar falan. Ben senin yerinde olsam, 2 saniye bile düşünmeden bu modeli yaptırırım.

Bende buna benzer bir saç modelini kullanıyorum. Şekillendirici ürünler kullanmama bile gerek kalmıyor. Doğal görünüme sahip olduğu için birkaç el hareketiyle saçlar müthiş şekil alıyor. Tabii kesimi yapacak berberin önemini de unutmamak gerekir.

Yorumlarınızı dikkate aldım ve artık bu modeli kullanıyorum. Gönül isterdi fotoğrafımı paylaşayım ama utandığım için yazarak cevaplama yapmak istedim. :D

Geri