Soru Koyu Kahverengi Saçlarımı Kırmızıya Boyamak İstiyorum: Ne Yapmalıyım?

Ceyda Güler

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, koyu kahverengi saç rengine sahip biriyim ve saçlarımı iddialı bir renge boyamayı düşünüyorum. Hangi renk diye sormayın, başlıktan da görüldüğü üzere kırmızı saç rengine sahip olmak istiyorum. :) Ancak kullanımı kolay olur mu ve ten rengim kumral olduğundan yakışır mı yakışmaz mı bilmiyorum. Çünkü kimine yakışıyor, kimine de hiç yakışmıyor. Kendimde hayal ettiğimde çok fena olmayacak düşüncesindeyim. Ama saçlarımı kendim mi boyasam yoksa kuaförde mi boyatsam karar veremedim. Bana konuda hakkında lütfen akıl verin.

Kumral tene kırmızı saç rengi genellikle çok yakışır, çünkü kontrast oluşturarak canlı bir görünüm sağlar. İlk kez boyayacaksan, profesyonel bir kuaföre gitmeni öneririm. Evde boyama riskli olabilir ve istediğin tonu tutturmak kolay olmayacak gibi geliyor.

Ben de koyu kahverengi saçları kırmızıya boyatmıştım ve kumral tenimde harika durdu. İlk kez boyuyorsan, profesyonel bir kuaförde boyatmak daha iyi olabilir. Bu şekilde renk daha kalıcı ve dengeli olur. Sonrasında bakım ürünlerine de dikkat etmelisin.

Geri