Soru Koyu Renk Saça Açık Renk Boya Nasıl Uygulayabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selma

Kayıtlı Üye
Selam kızlar, konu başlığına göz attığınız üzere, koyu saç rengimi artık yaz geldiği için açık renge döndürmek istiyorum. Saçlarımda herhangi bir balyaj veya ombre tarzı işlemler olmadığı için düz koyu renkteki saçlarımı boyamanın kolay olacağını düşünüyorum. Ancak, bazı forumlarda boyama sonrası yaşanan hayal kırıklıklarını okuduğumda, çoğu kişinin benzer deneyimler yaşadığını gördüm. Ben de onlardan biri olmamak adına, boyamadan önce nelere dikkat etmem gerektiğini ve koyu renkten açık renge kolay bir şekilde nasıl geçebileceğimi öğrenmek istiyorum. Daha önceden koyudan açığa geçenlerin konu hakkındaki deneyimlerini ve yardımlarını bekliyorum. Sizden gelecek yönlendirmelere göre, sorunsuz bir boyama yapmayı planlıyorum. Teşekkürler.

Eğer evde boyama işlemi yapacaksan, kesinlikle kutu boya yerine tüp boya tercih etmeni öneririm. Koyu rengi açık renge dönüştürmek biraz uğraş gerektiren bir işlem, ama kaliteli bir boyayla bunun üstesinden gelebilirsin. Benim sana tavsiyem, "Loreal İnoa Amonyaksız Tüp Boya" kullanmandır. Öncelikle saç uçlarına uygulayacağın boyayı daha sonra saç diplerine sürerek sonlandıracaksın. Detayları daha iyi anlaman için, zamanında öğrendiğim bir videodan faydalanmanı istiyorum. Eklediğim videodaki profesyonel kişi, koyu renkten nasıl açık renge sorunsuz geçiş yapılacağını anlatıyor. Şimdiden kolay gelsin!

Ben de zamanında evde kendim boyamayı denedim, ancak sonrasında mecburen profesyonel bir kuaförden yardım almak zorunda kaldım. Eğer ilk defa açıcı işlem yapacaksan, kesinlikle kendi başına uygulama yapmamanı öneririm. Zaten videoda anlatılanları ben de izledim, mantıklı şeylere değinilmiş.

Geri