Yardım Küt Saç Kesiminin Nasıl Yapıldığını Öğrenmek İstiyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semra

Kayıtlı Üye
Güzellik ve saç bakımı bölümünde okuyorum ve şimdiden saç kesimi tekniklerini öğrenmeye çalışıyorum. Allah izin verirse diplomamı aldıktan sonra ustalık belgesi için kursa gideceğim. Boş zamanlarımda saç kesimlerinin nasıl yapıldığını araştırıyorum. Eminim benim gibi saç kesim tekniklerini ve saç modeline göre kesimlerin nasıl yapıldığını araştıran arkadaşlar vardır. Bugün sizlerden ricam, küt saç kesiminin nasıl yapılacağı hakkında bilgi vermeniz.

Artık günümüzde birçok kişi bu konularda araştırmalarını video paylaşım sitelerinde yapıyor. Ancak yine de sana yardımcı olmak için eğitici bir video buldum. Umarım izledikten sonra nasıl kesildiği konusunda değerli bilgiler kazanırsın. Şimdiden eğitim ve kariyer hayatında başarılar diliyorum.

Yalnız saçını kestiren arkadaşın yüz hatları modele çok güzel bir uyum sağlamış. Ben beğendim saç kesimini.

İşi öğrendikten sonra benim şu saçlara bir el atıver güzel arkadaşım benim. :love: Malum şuan saç kestirmek çok kolay değil. Saç kesiminde fiyatlar her geçen gün yükseliş gösterdiği için yakında saçımızı kendimiz kesmeyi öğreneceğiz.

Geri