Kullanıcı Yorumları Loreal Paris Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan

Loreal Paris Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan.JPG
Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan
, saçlarınıza özgün bir parlaklık ve canlılık katmak için mükemmel bir seçimdir. Doğal güzelliğinizi ön plana çıkaran özel bir formülle donatılmıştır. Yenilikçi mor tonları ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlayan UV filtresi, saçlarınızı turuncu ve sarı tonlardan arındırır. İlk kullanımdan itibaren saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırırken, her dokunuşta yumuşaklığını hissettirir. Özellikle boyalı ve röfleli saçlar için özenle tasarlanmıştır. Loreal Paris'in Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuanı, saçlarınıza sanat eseri gibi bir güzellik katar, onları doğal ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
Elseve serisinin popüler olan bu şampanunu kullanıp deneyimlediyseniz düşüncelerinizi paylaşmak için lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanın. Sizin deneyimleriniz, diğer kullanıcılara bu ürün hakkında daha fazla bilgi vermek için değerli olacaktır.

Saçlarım boyalı ve zamanla turunculaşmaya başlamıştı, bu yüzden bu ürünü denemeye karar verdim. İlk kullanımdan itibaren saçlarımda belirgin bir değişim yaşandı.

Mor şampuanın nimetlerinden faydalanan biri olarak saçlarımdaki istenmeyen sarı ve turuncu tonlar azaldı ve saçlarım daha doğal görünüme ulaştı. Sarının tonlarını bir tek bu şampuanla koruma altına alabiliyorsunuz diğer markalar iş görmüyor.

Bu üründe çözemediğim bir özellik var ama ihtiyacımı karşıladığı için kesinlikle kullanmak isteyenlere tavsiye ederim, özellikle boyalı saçlara sahip olan arkadaşlar hiç sektirmeden kullansınlar. Diğer şampuanlar boyanın rengini hızlı akıtıyor ama bu şampuanla uzun süre rengi koruyacaksınız.

Gratis ve Watsons mağazalarında %50 indirimle satışta! Normalde 270₺ olan bu harika ürüne sadece 135₺'ye sahip olabilirsiniz. Saçlarınızdaki dönüşümü deneyimlemek ve doğal güzelliğinizi ortaya çıkarmak için son saatleri kaçırmayın! Bu indirimi kaçırmak istemeyenler için harika bir fırsat, acele edin! 🥰

Merhaba, bu şampuanı bir aydır kullanıyorum ama turunculaşma etkisini pek göremedim. Saçlarımı temizlemesi iyi fakat beklediğim renk değişimini sağlayamadı. Başka önerisi olan var mı?

Selamlar, bu şampuan saçlarımda harika bir etki yarattı. Turunculaşmayı büyük ölçüde azalttı ve saçlarıma parlaklık kattı. Düzenli kullanmak kesinlikle faydalı oldu.

İlk başta çok etkisini görmedim ama düzenli kullanımla saçlarımın rengi daha soğuk tonlarda oldu. Kısmen memnunum.

Geri