Soru Luis Bien Saç Bakım Serumu Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mahir

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere son 3-4 yıldır mavi su serumlarının saçlara çok iyi geldiği bilgileri piyasada dolanıp duruyor. Ben de bunun üzerine bir araştırma yaptım ve gerçekten kullanan birçok kişinin saç dökülmesini ciddi derecede durdurmayı başardığı yorumunu okudum. Luis Bien markalı saç bakım serumunu kullananlar o kadar olumlu şeyler yazmış ki insan okudukça "Ben de kullanmalıyım" diyor. Acaba forumda Luis Bien'in saç serumunu kullanıp memnun kalan oldu mu? Diğer sitelerde yazılanlara fazla itibar edemiyorum, ürünü kullananların cevaplarını bekliyorum.

Luis Bien'in saç bakım serumunu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve gerçekten şaşırtıcı derecede olumlu sonuçlar aldım. İlk başta, piyasada dolaşan yorumlara pek inanmamıştım, ancak saç dökülmem ciddi boyutlara ulaşınca denemeye karar verdim.

İlk kullanımdan itibaren saç derimde bir ferahlık hissettim ve serumun hafif yapısı saçlarıma ağırlık yapmadan kolayca emildi. Yaklaşık 3-4 hafta sonra saç dökülmemde belirgin bir azalma fark ettim. Daha önce duş sonrası ellerimde kalan saç miktarı neredeyse yarıya indi. Ayrıca, yeni çıkan saçlarımın daha güçlü ve kalın olduğunu fark ettim.

Geri