Soru Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Saçlarım Dökülüyor, Ne Yapmalıyım?

Hakan Canatar

Kayıtlı Üye
Merhaba, ben yaklaşık altı ay önce mide küçültme ameliyatı oldum ve ameliyat sonrası hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. Ancak, son birkaç haftadır saçlarımın dökülmesiyle ilgili ciddi bir problem yaşıyorum. Sabahları yastığımda ve duş sırasında dökülen saç tellerini görmek beni çok üzüyor ve moralimi yerle bir ediyor. Bu saç dökülmesi ameliyat sonrası normal mi, yoksa başka bir sorun mu var? Bu durumu nasıl kontrol altına alabilirim?

Merhaba, kardeşim mide küçültme ameliyatı sonrası ciddi saç dökülmesi yaşadı. Doktoru, Revivogen Şampuan ve biotin takviyesi kullanmasını önerdi. Bu ürünleri düzenli kullanmaya başladıktan yaklaşık üç ay sonra saç dökülmesi azaldı ve saçları daha güçlü görünmeye başladığını söylemeliyim. Bu tedavi yöntemine başvurarak şükür olsun kısa sürede dökülmesinin önüne geçti.

Genelde bu ameliyatı olanların başına gelen bir durum olduğu için endişelenmeyin. Bu süreçte gerekli proteinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olur şekilde beslenmeye özen gösterin. Günümüzde geliştirilen birçok ürün ve şampuanlar artık dökülmelere karşı daha etkili. Önemli olan doğru reçeteye ulaşmanız. Bunun için size tavsiyem uzman birinden destek almanız.

Geri