Soru Morfose Saç Spreyi Her Saç Tipi İçin Uygun mudur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak

Kayıtlı Üye
Saçlarıma uygun bir saç spreyi arayışındayken en çok önerilen markalardan biri olan Morfose dikkatimi çekti. Özellikle yorumlarda sıkça övüldüğünü görünce denemeye karar verdim. Ama aklıma takılan bir konu var ve deneyimi olanlardan fikir almak istiyorum.

Diğer bazı markalarda saç tipine göre farklı ürünler sunuluyor (ince telli, kalın telli, kuru vs.), ama Morfose’un spreyinde tek bir seçenek olması kafamı karıştırdı. Bu ürün gerçekten her saç tipine uygun mu? Kullananlar memnun mu, özellikle saç yapısına göre bir fark hissediliyor mu?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Kuzenimle aynı evde yaşadığımız için Morfose'nin saç spreyini ortaklaşa kullanıyoruz. Onun saçları çok gür ve dolgun, benimse seyrek olduğu için ikimizde de kalıcı istediğimiz şekilleri vermemizi sağlıyor. Satın alırken berberimin fikrini almıştım ve o da ürünün tüm saç tiplerine uygun olduğunu söylemişti. Eğer saçlarına zor şekil veriyorsan sprey öncesi doğal görünüm veren Wax ürünlerinden kullanabilirsin.

Berberde her traş sonrası kullanılan bu ürün hakkında böyle soru sorman kabul edilemez. Ben traş olana kadar diğer müşterilere kullanılan her müşteride başarılı sonuç veren bir üründür. Emin ol senin saçına da uygunduır.

Saçlarım kıvırcık olmasına rağmen bende beğenerek kullanıyorum. Sadece tek eksi yönü nemli havada direk saçlara verdiğin şekil bozuluyor.

Geri