Soru Ombre Fiyaskosundan Sonra Evde Saç Boyamak Mantıklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Derin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Derin

Kayıtlı Üye
Yakın zamanda kuaförde ombre yaptırdım, ancak sonuç hiç istediğim gibi olmadı. Açık küllü kumral renk aktı ve bazı yerleri kızardı, ayrıca açıcı yüzünden saçım çok yıprandı. Tekrar kuaföre gitmek istemiyorum, bu yüzden kendim kutu boya ile küllü kumral yapmayı düşünüyorum. Koyu yerlerimin nasıl duracağını ve saçımın daha fazla yıpranıp yıpranmayacağını merak ediyorum. Küllü kumral boya açıcı içeriyor mu ve beyazlarımı kapatır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kendiniz kutu boya ile küllü kumral yapmayı düşünüyorsanız, bazı önemli noktalara dikkat etmek faydalı olabilir. Kutu boya genellikle açıcı içermez, ancak bazılarında hafif açıcı özellikleri olabilir. Küllü kumral renk genellikle sarı tonlara karşı etkili olabilir, ancak saçınızdaki koyu yerlerin nasıl etkileneceği konusunda garanti vermek zor. Bu tür boya, saçınızdaki beyazları genellikle kapatır, ancak sonucun homojen olması için deneyimli olmanız önemlidir. Saçınız zaten açıcı ile yıprandıysa, boya işlemi saçın daha da kırılgan hale gelmesine neden olabilir. Sonuçta, en iyisi daha fazla hasar görmemesi için saçınızı düzenli bakım ürünleriyle desteklemek olacaktır.

Geri