Kullanıcı Yorumları Osis Glow Elektriklenme Karşıtı Parlaklık Serumu

Dilek Şahinoğlu

Kayıtlı Üye
Osis Glow Elektriklenme Karşıtı Parlaklık Serumu.webp
Kadınların saç bakımında en çok şikayet ettiği konulardan biri hiç şüphesiz kabarma ve elektriklenme sorunu. Özellikle nemli havalarda ya da saçlar yıkandıktan sonra kurutulduğunda yaşanan bu durum, çoğu zaman ne kadar özen gösterilirse gösterilsin kontrol altına alınamıyor.

Birçok kişi bu problemi çözmek için farklı şampuanlar, saç kremleri ya da maskeler denese de ne yazık ki çoğu ürün ya işe yaramıyor ya da saçı fazla ağırlaştırarak başka sorunlara yol açıyor. İşte tam bu noktada, Schwarzkopf’un Osis Glow Parlaklık Serumu dikkat çekiyor.

Bu ürün, saçtaki elektriklenmeyi ciddi anlamda azaltıyor, hatta bazı günlerde hiç yaşanmadığını bile söyleyebilirim. Üstelik saçı yapış yapış ya da ağır hissettirmiyor, çok hafif ve saçta doğal bir parlaklık bırakıyor.

En güzel yanlarından biri de silikon içermemesi. Yani saçın yüzeyini geçici olarak pürüzsüzleştirmek yerine, saçla gerçekten uyumlu ve sağlıklı bir bakım sunuyor. Düzenli kullanımda saçın daha canlı, daha düzgün ve kolay şekil alan bir hale geldiğini fark ettim.

Kozmetik mağazalarında ya da online platformlarda rahatlıkla bulunabiliyor. Şimdiye kadar denediğim elektriklenme karşıtı ürünler arasında en memnun kaldıklarımdan biri oldu.

Bu ürünü kullananlar varsa deneyimlerinizi çok merak ediyorum. Hangi saç tipinde nasıl sonuç verdiğini yazarsanız, bu ürünü araştıranlara da güzel bir rehber olur.

Saçlarınız her daim sakin ve ışıl ışıl kalsın!

Schwarzkopf'un profesyoneller için ürettiği Osis+ serisindeki birçok saç ürününü beğenerek kullanıyorum. Kuaförümün tavsiyesiyle tanışmıştım ve o günden beri hiç şaşmam bu markadan. İlk kullanımda saçı ağırlaştırmadığını ve hissedilir güzel etkilerini göreceksiniz.

Saçlarımla zaman zaman alıp veremediğim bir konuya bu ürün sayesinde noktayı koydum. Düzleştirme ve fön işleminden sonra bile artık zerre kabarma olmuyor. Fiyatı oldukça yüksek ama yine de denemeye değer ben söyleyeyim. :)

Bu serinin saç spreyini kullanıyorum ve anlattığınız bu ürüne bugüne kadar ihtiyacım olmadı, ama dikkatimi çekmedi değil. Sadece 50 ml ürün için gidip de 525₺ vermek ne kadar mantıklı olabilir, onu düşünüyorum. :ROFLMAO:

Geri