Soru Platin Sarısı Saç Rengini Evde Elde Etmenin İpuçları Nelerdir?

Hale Aydın

Kayıtlı Üye
Platin sarısı saç rengini evde denemek istiyorum ama profesyonel yardım almadan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha önce kuaförde yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım. Evde aynı sonucu nasıl elde edebilirim? Hangi ürünleri kullanmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?

Platin sarısı saç rengini evde elde etmek için öncelikle saçınızı nazikçe açmanız gerekir. Yüksek kaliteli bir saç açıcı ve düşük hacimli oksidan kullanarak saçın rengini yavaşça açabilirsiniz. Saçın zarar görmemesi için işlem öncesinde ve sonrasında yoğun nemlendirici maskeler uygulamak önemlidir. Ayrıca, sarı tonların ortaya çıkmaması için mor şampuan kullanarak saçın rengini koruyabilirsiniz.

Evde platin sarısı saç rengine ulaşmak için sabırlı ve dikkatli olmanız şart. İlk adım olarak, saçın rengini açmak için profesyonel kalitede bir saç açıcı ve 20 volüm oksidan kullanın. Açma işlemi sonrasında, tonlama yapmak için mor veya mavi bazlı toneri saçınıza uygulayın. Saçın sağlığını korumak için işlem öncesi ve sonrası keratin bakım ürünleri kullanarak saçları güçlendirin ve nemlendirin.

Geri