Soru Protez Saç Kullanıyorum: Sevgilime Söylemeli miyim?

Engin Aksu

Kayıtlı Üye
Geçen yıl saçlarım döküldü ve resmen kel kaldım diyebilirim. Saç ekimi ile protez saç kullanmak arasında kalmıştım ama dedim ki, önümüzdeki birkaç yıla ekim yaptırırım; şimdilik hızlı çözüm olarak protez saç kullanayım. Ancak 6 aydır hayatımda olan kız arkadaşım henüz bende protez saç olduğunu bilmiyor. Ben de utanıyorum ve bu durumu stres yapmış durumdayım. Sizce sevgilimle protez saç kullandığımı paylaşmalı mıyım?

Kardeş, neden çekiniyorsun? Hepimizin başına böyle bir durum gelebilir. Kellik sana özel bir durum değil. Bundan birkaç yıl sonra gerçekleri öğrendiğinde ona ne cevap vereceksin? Dış görünüşe değer veren biri değilse, açıl gitsin. Saklanacak bir durum değil. Hepimiz kel kalma adayıyız; hiç çekimser davranma al karşına açıl gitsin.

Açıkçası yazdıklarını okuduktan sonra özgüven problemi olan biri gibi görünüyorsun. Sonuçta hayatındaki kişi de bir insan ve bence bu durumu ılımlı karşılayacaktır. Bazı şeyler saklanır ve bir süre sonra gün yüzüne çıkarsa, o zaman can sıkıcı durumlar yaşarsın. Şu an en azından altı aylık bir ilişki içerisindesiniz, ne kaybedersin ki?

Geri