Kullanıcı Yorumları PROVOKE Touch Of Silver Renk Koruyucu Mor Şampuan

PROVOKE Touch Of Silver Renk Koruyucu Mor Şampuan.webp
Boyaların taze kalmasına yardımcı olmak için ideal olan mor şampuan, saçlardaki canlılığı korurken meydana gelecek turuncu tonları engeller. Boyalı, röfleli ve tonlanmış saçların rengini muhafaza etmek için özel olarak geliştirilmiş olan Provoke markasının Touch Of Silver Renk Koruyucu Mor Şampuanı, saçları nazikçe temizlerken aynı zamanda koruyucu özelliklede etkili bakım sunar. Mor şampuanı kullanmak oldukça kolaydır. Yapılması gereken tipik bir şampuan gibi ıslatılmış saça masaj yaparak uygulayın, köpürtün ve sonra bol suyla durulayın. Ardından, saç bakım rutininize ihtiyaca göre saç kremleri ile devam edin.
Provoke'un dikkat çekici mor şampuanını kullandıysanız, deneyimlerinizi paylaşmak ve diğer araştırmacılara yardımcı olmak için yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Saçlarımı mükemmel bir şekilde derinlemesine temizleyerek muhteşem bir şekilde renginin tonunu koruyor. Kokusu benzersiz ve ferahlatıcı, saçlarıma doğal bir parlaklık kazandırmasını da başarılı buluyorum. Kullanım sonrasında saçlarımın yumuşaklığı ve canlılığı gerçekten beni etkiliyor. Bu şampuanı her duşta kullanmak benim için gerçek bir zevk! :)

Pahalı markaların mor şampuanlarından daha etkileyici olduğunu söylemeliyim. Normalde diğer şampuanlar saç derimi kurutuyordu ama bu şampuan saç derimde kuruluk ve kaşıntı yapmıyor. İlk kullanımdan itibaren etkisini hissettim ve artık günlük saç bakım rutinimin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Özellikle sarı saçlı arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim!

Loreal Paris'in şampuanından sonra Gratis mağazasından arkadaş önerisiyle bu ürünü aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Diğer markalarda yaşadığım olumsuzlukları bu şampuanda bulamadım. Bu yüzden bu ürünü denemek isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.

Fiyat performans açısından oldukça başarılı bir ürün bence. Benim deneyimim olumlu yönde, umarım siz de memnun kalırsınız.

Benim vazgeçemediğim ve saçlarıma zarar vermeyen mükemmel bir ürün diyebilirim. Bazı şampuanlar gibi bir süreden sonra kuruluğa yol açmıyor bilginiz olsun. Sarı saçlara sahip olan arkadaşların kullanmasını şiddetle tavsiye edebilirim.

Geri