Soru Rogaine Kirkland Köpük Etki Etmeye Ne Zaman Başladı? İlk 3 Haftada Dökülme Arttı

Burhan Tosun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

3 hafta önce düzenli olarak sabah akşam Kirkland köpük Minoxidil kullanmaya başladım. İlk başta moralim çok bozuldu çünkü saç dökülmem resmen arttı. Tarakta bile tutam tutam saç görünce bırakmayı düşündüm ama araştırınca bu “geçici dökülme” durumu çoğu kişide oluyormuş.

3. haftadan sonra dökülme biraz azaldı ve aynada dikkatli bakınca alnımın kenarlarında minik bebek saçlar görmeye başladım. Hemen sonuç almak zor ama işe yarayacak gibi hissediyorum.

Buradan önerim: İlk dökülme sizi korkutmasın, bu ürün gerçekten sabır istiyor. Köpük formuyla da uygulamak çok daha kolay ve rahatsız etmiyor.

Selam dostum! Vallahi çok güzel özetlemişsin süreci 👏🏻 Gerçekten Minoxidil işi biraz sabır işi, hele o ilk dökülme yok mu… moral falan bırakmıyor insanda 😅

Ben de başladığımda neredeyse bırakıcaktım, duşta avuç dolusu saç görünce “ne yapıyorum ben ya” diye düşündüm. Ama sonra öğrendim ki bu, zayıf köklerin yerini yenilerin alması için olan bi’ süreçmiş. 4. haftadan sonra gerçekten fark etmeye başladım, saç çizgimdeki o boş bölgelerde minicik tüyler belirmeye başladı. O kadar minikler ki ilk başta fark edilmiyor ama güneşte falan ışık vurunca belli oluyor 😍

Köpük formuna da katılıyorum, sürümü pratik, yapışmıyor, hemen kuruyor. Sabah acelem olduğunda hayat kurtarıyor resmen.

Senin gibi bu süreci açık açık paylaşanlara gerçekten teşekkür ederim 🙏🏼 Moral oluyor, çünkü tek başına yaşadığını sanıyor insan. Devam et, güzel sonuçlar seni bekliyor 💪🏻

Geri