Soru Saç Derisindeki Kuruluk ve Kaşıntı Probleminden Nasıl Kurtulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilan

Kayıtlı Üye
Geçen aydan beri saç derimde kuruluk oluştu ve saç köklerimde hafif sivilcelenme başladı. Şampuan değiştirdim ve Prozinc kullanıyorum, ancak hala çözüm bulamadım. Saç derimdeki kabuklanma kaşıntı yapıyor ve elim sürekli olarak saçlarıma gidiyor. Saç derimdeki kabukları kanarcasına tırnağımla söküyorum ve bu da sonrasında sızıya neden oluyor. Bu durumdan sıkıldım ve nasıl kurtulabileceğimi merak ediyorum. Artık kendi rahatsızlığımı geçtim, iş ortamındaki arkadaşlarım bile sürekli saçlarıma dokunmamdan rahatsız olmaya başladılar. Bu beladan nasıl kurtulabilirim? 🥺

Canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Bu sorunu ben de yaşıyorum. Eczaneden vitamin almaya gittiğimde çalışana sordum ve bana DermoTTO Losyon diye bir şey verdi. Kokusu oldukça sert ama ilk kullanımda bile sızlama ve kuruluk problemini aştım. Henüz 2 gündür kullanıyorum, ilerleyen haftalarda ne gibi değişim olur bilmiyorum ama alıp denemeni tavsiye ederim. Bir de losyonu saç derine uyguladıktan sonra 2-3 saat kadar beklet; duruladığında saç derinin kabuklardan arınarak hafiflediğini hissedeceksin.

Geri