Soru Saç Diplerimde Sürekli Yağlanma ve Yapışkanlık Hissi, Ne Yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aslı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aslı

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, saç diplerimde sürekli bir yağlanma ve yapışkanlık hissi var ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Her gün saçlarımı yıkasam bile birkaç saat içinde tekrar aynı duruma geliyor. Farklı şampuanlar ve saç bakım ürünleri denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Hangi ürünleri veya yöntemleri kullanmamı tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkürler.

Saç diplerimde sürekli bir yağlanma ve yapışkanlık hissi yaşadığım için oldukça rahatsızım. Günlük olarak saçlarımı yıkamama rağmen birkaç saat içinde aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu durumu hafifletmek için argan yağı veya çay ağacı yağı içeren doğal şampuanlar tercih ediyorum. Ayrıca, haftada bir kez kullanmayı ihmal etmediğim derinlemesine temizlik maskeleri, saç diplerinde biriken yağı emerek temizlememe yardımcı oluyor. Ancak, denediğim birçok ürün ve yöntem istediğim sonucu vermediği zaman, dermatolog veya uzman bir kuaföre danışarak daha etkili çözümler bulmaya çalışıyorum.

Geri