Soru Saç İçin Biotin Takviyesi Alacağım, Hangi Marka İyi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülay

Kayıtlı Üye
Merhaba, saçlarımı güçlendirmek için biotin takviyesi almayı düşünüyorum. Daha önce birkaç farklı marka denedim ama maalesef beklediğim sonuçları alamadım. Saç dökülmesi ve zayıflığı sorunlarımı çözmek için etkili bir biotin takviyesi arıyorum. Hangi markanın gerçekten işe yaradığını ve saç sağlığını desteklediğini bilen var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Yardımlarınız benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!

Uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyordum ve birkaç farklı biotin markası denedim. En çok memnun kaldığım marka Nature's Bounty oldu. Düzenli kullanımdan sonra saçlarımın daha güçlü ve sağlıklı göründüğünü fark ettim. Ayrıca tırnaklarım da güçlendi. Sana da bu markayı denemeni tavsiye ederim, umarım sen de faydasını görürsün.

Selam, ben de biotin kullanmaya başladım ve Solgar'ın Biotin 5000 mcg'lik takviyesini denedim. İlk birkaç hafta pek bir fark görmedim ama sabırlı olup devam ettim. Yaklaşık iki ay sonra saç dökülmem belirgin şekilde azaldı ve saçlarım daha parlak hale geldi. Solgar'ı öneririm, umarım sen de iyi sonuç alırsın.

Geri