Soru Saç Rengi Değiştirirken Hangi Ürünleri Kullanmalıyız?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama hangi ürünlerin daha iyi sonuç verdiğini bilmiyorum. Daha önce birkaç farklı marka denedim ama bazıları saçlarımı çok yıprattı. Saç rengi değiştirirken nelere dikkat etmeliyim ve hangi ürünleri kullanmalıyım? Önerileriniz neler?

Saç rengi değiştirirken, ilk olarak yüksek kaliteli bir saç açıcı ve tonlayıcı kullanmanızı öneririm. Schwarzkopf BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener, saçın doğal yapısını koruyarak açma işlemini gerçekleştirir. Renk koruyucu bir şampuan olarak Pureology Hydrate Colour Care Shampoo kullanarak, yeni renginizi daha uzun süre koruyabilirsiniz. Ayrıca, açma işlemi sonrasında olası saç hasarını azaltmak için Olaplex No.3 Hair Perfector gibi bir bakım ürünü uygulamak oldukça faydalıdır.

Renk değişimi sırasında saç sağlığını korumak için Davines Alchemic Conditioner kullanıyorum. Bu ürün, yeni renk tonunu canlandırır ve parlaklık katar. Boyama işleminden önce Wella Koleston Perfect saç boyası ile doğal ve kalıcı renkler elde edebilirsiniz. Boya sonrası, saçın pH dengesini düzenlemek ve rengin ömrünü uzatmak için Aveda Color Conserve Daily Color Protect serumunu kullanmak önemlidir. Bu ürünler, saçınızın sağlıklı ve canlı kalmasına yardımcı olur.

Geri