Saç Rengi İle İlgili Komik ve İlginç Anılar

Beril Dinç

Kayıtlı Üye
Herkese Selamlar! Saç rengini değiştirmek bazen beklenmedik ve komik durumlarla karşılaşmamıza neden olabilir. Benim de saç rengimle ilgili yaşadığım birkaç komik ve ilginç anım var ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geçen yıl, saç rengimi değiştirmeye karar verdim ve kuaför yerine evde kendim boyamaya karar verdim. Doğal koyu kahverengi saçlarımı parlak bir kırmızıya dönüştürmek istedim. Mağazadan aldığım saç boyası seti ile eve döndüm ve heyecanla işe koyuldum.

Boyama işlemi sırasında her şey yolunda gidiyor gibiydi. Boyayı saçlarıma uyguladım ve bekleme süresini doldurdum. Saçlarımı duruladıktan sonra, banyoda büyük bir sürprizle karşılaştım. Saçlarım kırmızı yerine parlak turuncu bir renge bürünmüştü! Aynada kendime baktığımda bir havuç gibi göründüğümü fark ettim ve bu manzara karşısında gülmekten kendimi alamadım.

Bu ilginç saç rengiyle işe gitmek zorunda olduğum için ertesi gün ofiste herkesin dikkatini çektim. İş arkadaşlarım arasında oldukça eğlenceli sohbetlere neden oldu. Bazıları rengin cesur ve eğlenceli olduğunu söylerken, bazıları da bana yeni lakaplar taktı. "Havuç Kafa" o hafta boyunca yeni lakabım oldu. :D

Turuncu saçlarım ile geçirdiğim birkaç günün ardından, tekrar kuaföre gitmeye karar verdim ve saçlarımı profesyonelce düzelttirdim. Bu deneyim bana evde saç boyamanın her zaman beklenen sonuçları vermeyebileceğini öğretti, ancak aynı zamanda hayatı hafife almayı ve beklenmedik durumlarda bile eğlenmeyi hatırlattı.

Sizin de saç renginizle ilgili komik veya ilginç anılarınız var mı? Hangi renk değişiklikleri sizi veya çevrenizdekileri şaşırttı? Yaşadığınız bu tür anıları bizimle paylaşarak, hepimizin yüzünde bir gülümseme oluşturabilirsiniz! :)

Bir keresinde saçlarımı maviye boyamaya karar verdim ama sonuç yeşil oldu! Herkes beni Deniz Kızı Ariel'e benzetti. İlk başta şok oldum ama zamanla bu duruma gülmeyi öğrendim.

Bir arkadaşımın düğünü için saçlarımı sarıya boyattım, ama sonuç beklediğimden çok daha parlak oldu. Herkes "Barbie" demeye başladı. İlk şoku atlattıktan sonra, bu durumu komik bulmaya başladım ve düğünde bolca eğlendik. :D

Bir defasında evde saçlarımı boyamaya çalışırken, boya kutusunu yanlış aldım ve saçlarım mor oldu. İş yerine mor saçlarla gitmek zorunda kaldım ve herkes beni "Uzaylı" diye çağırmaya başladı. Neyse ki herkesle birlikte gülebildim! :)

Geri