Öneri Saç Rengimi Değiştirmek İstiyorum, Önerilerinizi Alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gizem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gizem

Kayıtlı Üye
Sarışın biriyim ve yaklaşık 6 yıldır saç rengim sarı diyebilirim. Ancak sarı renkten sıkıldığım için saçımın rengini değiştirmek istiyorum. Aslında geçen yıl koyu renge geçecektim ama saçlarım kırık ve aşırı yıprandığı için kuaförüm boyatmanın doğru olmadığını söyledi. Sizce sarı renkten hangi renklere geçiş yapabilirim? Saçımın rengini koyulaştırmayı düşünüyorum, ama sizden gelecek önerileri de dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın.

Arkadaş çevrem ten ve göz rengime göre en uygun rengin koyu kahverengi olacağını söylüyor. Bakalım bu konuda sizin önerileriniz hangi renkler olacak.

Beyaz tenli, koyu kahve göz rengine sahibim.

Bence yaz geldi bırak sarı olarak kalsın kış döneminde koyu renkleri tercih edersin. Yaz aylarında sarı saç her zaman avantajdır ama bakımı zordur.

İlk defa sarı renkten sıkılan bir arkadaşın yorumuna denk geliyorum. :) Sarının kadındaki gücü tartışılmaz hatta tartışmaya kapalıdır. @Meri arkadaşında dediği gibi kışa doğru renk değiştirme kararı alırsın.

Söylediklerinizi dikkate alacağım eğer baktım olacak gibi değil birkaç ay daha sarı saç rengimi kullanmaya devam ederim. Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. 🥰

Sarıya alıştıysan bırak öylede kalsın çünkü koyu renkten bir daha sarı renge dönmekte kolay olmuyor.

Geri