Soru Saç Siyahlaştırıcı Şampuanlar Gerçekten Beyazları Kapatıyor mu? Deneyenler Ne Diyor?

Turhan Çalışkan

Kayıtlı Üye
Yaş ilerledikçe çoğumuzun karşılaştığı ortak sorunlardan biri: Saç beyazlaması. Kimimiz bunu doğal bir süreç olarak kabul ediyor, kimimizse daha genç ve dinç bir görünüm için çözüm yolları arıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde eski bir arkadaşımın saçlarını gördüğümde resmen şok oldum. Daha önce bembeyaz olan saçları şimdi doğal bir siyahlık kazanmıştı. Saç boyası sandım ama meğerse siyahlaştırıcı şampuan kullanıyormuş. O an aklımda tek bir soru belirdi: “Bu şampuanlar gerçekten işe yarıyor mu, yoksa geçici bir görsel etki mi yaratıyorlar?”

Kendi kendime “neden denemeyeyim?” dedim. Haftada 2-3 kez kullandım. İlk haftalarda belirgin bir değişiklik olmasa da, zamanla beyaz tellerin yerini daha koyu bir tona bıraktığını fark ettim. Fakat hâlâ emin değilim; bu gerçek bir etki mi, yoksa gözüm mü alıştı?

Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Bu tarz ürünleri kullanan var mı?
  • Gerçekten kalıcı bir siyahlaştırma sağlıyor mu, yoksa saç boyası gibi geçici bir çözüm mü?
  • Marka öneriniz veya dikkat edilmesi gerekenler neler?
Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hem ben hem de bu konuyu merak eden birçok kişi için aydınlatıcı olur!

Geri