Soru Saç Tipine Uygun Şampuan Testi Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heidi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, saçıma uygun şampuan testi nasıl yapabilirim? Böyle bir şeyin olduğunu duydum. Bazı sitelerde, saçımıza uygun bazı testleri cevaplayarak saç yapımıza uygun şampuanları tercih edebiliyormuşuz. Ne kadar etkili bir yöntem bilemem ama merak ettiğimden sorup öğrenmek istedim. Çünkü ince telli saçlarımı besleyip güçlendirecek bir şampuan bulmakta zorlanıyorum. Bu yüzden, şampuan seçmeden önce saçıma uygun olacak ürünleri tercih etmek için teste girmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Böyle bir şey var mıdır, onu bile bilmiyorum.

Söylediğiniz testin ne kadar sağlıklı bir şekilde şampuan bulmanıza yardımcı olacağını bilmiyorum ama geçen hafta "AVEDA" sitesindeki testleri cevaplayıp sistemin önerdiği şampuana ulaştım. Dilerseniz, siz de web sitesini ziyaret ederek kendiniz için uygun olacak şampuanı öğrenebilirsiniz. AVEDA markasından şampuan satın almasanız bile hangi içerikli şampuanların saçınıza iyi geleceğini öğrenmek sizin için faydalı olacaktır.

Böyle bir çalışma Yves Rocher'ın sitesinde de vardı. Hala hizmette mi bilmiyorum, istersen bir göz at derim. Ya da en mantıklısı, Google'a "saç tipine uygun saç testi" yazıp çıkan ilk 2-3 siteyi incelemek olabilir. Belki işine yararlar.

Geri