Okuyan Hanım
Kayıtlı Üye
Arkadaşlarımın gazına geldim ve saçımı bilmediğim bir kuaförde siyahtan sarıya boyattım. Kuaför, katalogda beğendiğim saç renginin tutacağını söyleyerek işe başladı. Yaklaşık 3 saat süren boyamanın ardından saçlarım o kadar kötü bir renk oldu ki resmen sarı ile turuncu arası bir şey oldu. Boyamayı yapan kişi, rengin 2-3 güne kadar oturacağını ve mor şampuan kullanmam gerektiğini söyledi.
Neyse, eve geldim ve aynaya bakamaz oldum. Her gün işe giderken saçlarına bebek gibi bakan biriydim, şimdi aynanın karşısına geçmek istemiyorum. Saçlarımı siyaha boyasam yanma durumu olur mu? Saçma sapan boyama yapan bir kuaför yüzünden saçlarımı kaybetmek açıkçası beni talan eder. Lütfen konu hakkında deneyimi olanlar acil dönüş yapsınlar.
Neyse, eve geldim ve aynaya bakamaz oldum. Her gün işe giderken saçlarına bebek gibi bakan biriydim, şimdi aynanın karşısına geçmek istemiyorum. Saçlarımı siyaha boyasam yanma durumu olur mu? Saçma sapan boyama yapan bir kuaför yüzünden saçlarımı kaybetmek açıkçası beni talan eder. Lütfen konu hakkında deneyimi olanlar acil dönüş yapsınlar.