Soru Saçlarımı Gürleştirmek İçin Ne Yapmalıyım?

Sibel Aydeniz

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 6 aydır saçımın üst bölgesinde dökülmelerim artmış durumda. Doktora gittiğimde bana yeni saç oluşumunu destekleyecek bir sprey yazdı ve şampuan önerisinde bulundu. Ancak spreyi aldıktan sonraki dört ayda ne yazık ki saçlarımda bir değişim gözlemleyemedim. Hastanede yapılan kan tahlili sonuçlarımda değerlerim normal çıktı. Farklı yöntemler denemek için zaman kaybetmek istemiyorum. Lütfen saç gürleştirmede en etkili çözümlerinizi tarafımla paylaşın. :cry:

Aslında yapman gerekeni yapıp doktora gitmişsin, bunun üzerine bizim söz söylememiz doğru olmaz. Ancak, benim sana tavsiyem, kan tahlilin her ne kadar normal olsa da Perfectil veya AGA-K Tablet kullanman gerektiğidir. Şampuanlar ya da spreyler tek başına çare olmaz; önemli olan saçlarının ihtiyaç duyduğu vitaminleri oral yoldan da alman.

Aslında yapman gerekeni yapıp doktora gitmişsin, bunun üzerine bizim söz söylememiz doğru olmaz. Ancak, benim sana tavsiyem, kan tahlilin her ne kadar normal olsa da Perfectil veya AGA-K Tablet kullanman gerektiğidir. Şampuanlar ya da spreyler tek başına çare olmaz; önemli olan saçlarının ihtiyaç duyduğu vitaminleri oral yoldan da alman.
Kesinlikle bu yoruma vereceğim cevap AGA-K tablet olabilir. Kullanan kişiler tarafından çok olumlu şeyler söyleniyor. Ben de geçen hafta başladım, zaman neyi gösterir bekleyip göreceğiz. @Derya Güner'in de söylediği gibi, tek spreyle olacak iş değil; saçlarımıza bir bebek gibi bakmalıyız.

Son 3 yıldır saçlarımdaki dökülmelere dur diyemedim ama dökülen her saçın yerine yenileri çıktı, bu yüzden bundan yana sıkıntı yok. Ancak dökülmeyi durdurmak için ben de eczacının önerisiyle Xpecia pembe kutuda olanını kullanıyorum ve çok memnunum. İsterseniz küçük bir araştırma yapıp siz de tercih edebilirsiniz.

Geri