Soru Saçlarımın Kabarmasını Nasıl Önlerim?

Kübra Zengin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, saçlarım inanılmaz şekilde kabarıyor ve gün boyu elektriklenmiş saçlarla gezmek zorunda kalıyorum. Bazen bu durumu saç spreyi kullanarak yatıştırsam da saçlarımın kabarmasını önleyecek yöntemleri denemek istiyorum. Özellikle fön çekerken ya da kuruttururken saçlarımda inanılmaz bir kabarma meydana geliyor. Saçlarım sarı renkte olduğu için bakımsız görünmesi çok rahatsız edici diyebilirim. Daha önceden benim gibi saçlarının kabarmasını önleyecek yöntemleri deneyimleyip başarılı olanların yardımlarını rica edeceğim.

Kabaran saçlarla başa çıkmak gerçekten zorlayıcı bi durum diyebilirim. Ancak, bu durumu kontrol altına almanın birkaç etkili yolu olduğunu da bilmeni isterim. Öncelikle, saç tipinize uygun nemlendirici şampuan ve saç kremi kullanmak kabarmayı önlemeye yardımcı olacağı gibi saçlardaki kabarma probleminin önüne geçer.

Bunların yanı sıra fön çekmeden önce kullanabileceğin fön öncesi kabarmayı, elektriklenmeyi önleyen spreylerden faydalanabilirsin. Morfose''nin bir ürünü vardı ismini hatırlayamadım ama araştır istersen.

Saçlarının kabarmasının nasıl önüne geçeceğini profesyonel ağızdan dinlemek istersen alt kısımdaki videoyu baştan sona izle derim. Zamanında bende senin gibi yaşadığım bu durumdan şikayetçiydim ama aşağıdaki videodakileri izleyip başvurduğum yöntemler sayesinde bu dertten kurtulmuştum.

Bioblas'ın kolojen ve keratin içeren saç kremi gerçekten harika bir seçim olabilir! Umarım saçlarınızı besler, kabarmayı engeller ve güçlendirir. Dualarım seninle!

Geri