Soru Saçlarımızı Yıkamazsak Ne Olur?

Serkan Aydın

Kayıtlı Üye
Bugün boş vaktim olduğu için aklıma takılan bazı değişik sorularla gündeminizi meşgul etmek istedim. Bilindiği üzere, saç sağlığını korumak ve saçın sağlıklı gelişimini desteklemek için saçların ihtiyaç duyduğu vitaminlerin yanı sıra yıkama esnasında kullanılacak şampuanın da önemi büyüktür. Saçlarımızı yıkadığımızda ne gibi faydaları göreceğimizi hepimiz biliyoruz. Peki saçlarımızı yıkamazsak ne olur, hiç düşündünüz mü? Bugün ben, mesela, duşa girmeden önce bunu dakikalarca düşündüğüm için bu sayfaya başlığını atmak istedim.

Saçlarımızı yıkamadığımızda neler olabilir?

Oturup gerçekten bunu mu düşündün? Onca ekonomik sıkıntının içerisinde böylesine gereksiz şeylere kafa yormanız gerçekten pes dedirtti. Sen bence yıkanmayan saçlara ne oluyor, deneyimle ve sonra bizimle öyle bir paylaşımda bulun.

Saç yıkanmazsa kokar, dökülür ve en önemlisi bitlenip insana ızdırap olur. Emin ol, yıkanmayan saçların saymakla bitmeyecek sıkıntıları olacağından emin olabilirsin. Sonuçta saç ve saç derisinin gözenekleri oksijen almalı ki hayatta kalsınlar. ;)

Yıkamazsan ne olacağı belli. Sen tohumu beslemezsen filizlenir mi? Saçlar da öyle; beslemezsen ve bakım yapmazsan, çok çabuk dökülür ve ortada kel bir şekilde kalırsın.

Geri