Soru Şampuanların Saç Sağlığına Gizli Etkileri Nelerdir?

Melisa

Kayıtlı Üye
Şampuanlar sadece temizlik için değil, saçın derinliklerine nüfuz ederek sağlığını koruma amacı taşır. Şampuanlardaki özel bileşenler, saç foliküllerine mikro düzeyde etki eder ve saçın güçlenmesine katkıda bulunur.

Soru: Kullandığınız şampuanın saç derinizde ve saç tellerinizde nasıl bir etki bıraktığını hiç düşündünüz mü?

Evet, düşündüm. Kullandığım şampuan saç derimde serinletici bir etki bırakıyor ve saç tellerim daha güçlü hissediliyor. Özellikle spor sonrası kullanmak harika oluyor. Ancak, bazı şampuanlar saçımı biraz kuru bırakabiliyor.

Kesinlikle! Kullandığım şampuan saç derimde ferahlatıcı bir his bırakıyor. Saç tellerim daha yumuşak ve parlak. Ayrıca, doğal içerikli şampuanlar kullanmaya başladığımdan beri saçlarım daha az dökülüyor.

Evet, bu konuda dikkatliyim. Şampuanım saç derimde temiz ve rahat bir his bırakıyor. Ancak, saç tellerimi biraz sertleştirdiğini fark ettim. Daha nemlendirici bir şampuan arayışındayım.

Tabii ki! Şampuanım saç derimde rahatlatıcı bir etki bırakıyor. Saç tellerim daha az kırılıyor ve daha güçlü hissediyorum. Özellikle nemlendirici özellikli şampuanlar tercih ediyorum.

Geri