Soru Soğuk Lipoliz ile Karın Bölgemde İncelme Gözlemledim, Devam Etmeli miyim?

Destina

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese. Karın bölgemdeki dirençli yağlar için soğuk lipoliz uygulamasına başladım. Spor ve diyete rağmen bu bölge hiç değişmiyordu. İlk seans sonrası çok büyük bir fark beklemiyordum ama şaşırdım.

Üç hafta içinde pantolonlarımın beli gevşemeye başladı. Uygulama sırasında biraz soğukluk ve karıncalanma hissediliyor, ama sonrasında normal yaşantıma hemen dönebildim. Şu an ikinci randevuyu planlıyorum.

Bu işlemi düzenli yaptıranlar, sizce kaç seans sonunda kalıcı bir fark oluşuyor? Yoksa tek seanslık değişiklikler geçici mi kalıyor?

Ben de senin gibi özellikle alt karın bölgesinden çok şikâyetçiydim ve soğuk lipolizi geçen yazdan beri 3 seans olarak yaptırdım. İlk seanstan sonra ben de pantolon farkını yaşadım ama kalıcı değişiklik için en az 2–3 seans şart gibi. Vücut yağları işlemi takiben 6-8 haftada daha net boşalıyor, sabırlı olmak gerekiyor.

Ben ikinci seansı 5. haftada almıştım, 3. seansın etkisiyle birlikte bel çevremde net bir toparlanma oldu. Kalıcılığı sürdürebilmek için sonrasında gerçekten beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Yani tek seans işe yarıyor evet, ama desteklemezsen geri dönüşü de kolay

Ben sadece 1 seans yaptırmıştım çünkü fiyat olarak bana yüksek gelmişti ama itiraf edeyim: etkisini 3 hafta içinde hissettim. Giydiklerim daha bol durmaya başladı. Ama ne yazık ki tek seansın etkisi birkaç ay sonra yavaş yavaş azaldı. Belki de vücut eski alışkanlıklara döndü diye...

Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama bu kez 3 seanslık bir paket şeklinde planlıyorum. Sanırım bu uygulama tek seferlik değil, biraz “yolculuk” gibi. Yavaş ilerliyor ama işe yarıyor. Sen de eğer memnunsan, bırakma derim.

Geri