Soru Solaryumdan Sonra Saçlarınızı Nasıl Nemlendiriyorsunuz?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Solaryum sonrası saçlarımın ne kadar kuru olduğunu fark ettim. UV ışınları, saçımın doğal nemini alarak kuruluğa neden oldu. Bu durumu önlemek için, solaryumdan sonra yoğun nemlendirici maskeler ve nemlendirici serumlar kullanmaya başladım. Saçlarımın eski yumuşaklığına ve parlaklığına kavuşması için düzenli bakım yapıyorum.

Soru: Solaryum sonrası saçlarınızı nemlendirmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Solaryum sonrası saçlarımı nemlendirmek için ilk işim saçlarımı tatlı su ile durulamak. Sonrasında, bir avokadoyu ezip saç maskesi olarak kullanıyorum. Avokado, saçları derinlemesine nemlendirir ve yumuşaklık kazandırır. Bu maskeyi haftada bir kez uygulayarak saçlarımın nem dengesini koruyorum.

Solaryumdan çıktıktan sonra saçlarımı nemlendirmek için doğal yoğurt kullanıyorum. Saçlarımı duruladıktan sonra, yoğurdu saç diplerime ve uçlarına sürüp 20 dakika bekletiyorum. Yoğurt, saçları nemlendirir ve besler. Haftada bir kez bu yöntemi uygulayarak saçlarımın yumuşak ve sağlıklı kalmasını sağlıyorum.

Geri