Soru Solgar Super High Potency Biotin: Saç Dökülmesine Gerçekten Yardımcı mı?

Gülhayat

Kayıtlı Üye
Solgar, şüphesiz piyasanın en iyi vitamin takviyesi sağlayan lider bir markadır. Fiyatları alternatif markalara göre pahalı olsa da deneyen kişiler tarafından hep olumlu değerlendirmeler almıştır. Hemen hemen her eczanede satılıyor olması insanlara güven veriyor, ama daha önce kullanmadım. Artık kullanmanın zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü inanılmaz şekilde saçlarım canlılığını yitiriyor ve dökülmeye başladı. Yaşadığım bu saç problemimin biotin eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim. Ama Solgar'ın ürettiği bu ürünün gerçekten saç dökülmesini engellediğinden emin olmak isterim. Satış fiyatları uygun olmadığı için temin etmeden önce başlıktaki aklıma takılan soruya cevap bulmak istiyorum.

Solgar Super High Potency Biotin'i kullanmaya başladıktan ne kadar bir süre sonra saçlarımın dökülmesinin durduracağını açıkçası çok merak ediyorum. Benim gibi bu can sıkıcı duruma karşı mücadele başlatan ve bu ürünü kullananların deneyimlerini yorumlamasını dört gözle bekliyorum.

Solgar-Super-High-Potency-Biotin.jpg

Solgar, uzun yıllardır bu alanda kendini kanıtlamış bir markadır. Bugüne kadar kullanan hiç kimseyi pişman ettiğini duymadım ve görmedim. Sonuç olarak, dünyanın en iyi vitaminlerini üreten bir markadan bahsediyoruz, kullanmadan önce kesinlikle piyasadaki imajı gözden geçirilmelidir.

Saçlarımın dökülmesini durdurduğu gibi ayrıca kalınlaşıp dolgun bir görünüm kazanmasına da yardımcı oldu. Ben hiç pişman olmadım, sen de kullanıp pişman olmayacaksın inan bana. :)

Beğenerek kullandığım ve hayatım boyunca kullanmaya devam edeceğim bir hap. Saçlarım yumak yumak dökülürken, bu biotin içeren hap saçlarımın dökülmesini engelledi.

Uzun zamandır kullanıyorum saçlarıma çokta faydasını gördüğüm bir takviye olmuştur. Kullanmak isteyenlere gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Geri