Solgar, şüphesiz piyasanın en iyi vitamin takviyesi sağlayan lider bir markadır. Fiyatları alternatif markalara göre pahalı olsa da deneyen kişiler tarafından hep olumlu değerlendirmeler almıştır. Hemen hemen her eczanede satılıyor olması insanlara güven veriyor, ama daha önce kullanmadım. Artık kullanmanın zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü inanılmaz şekilde saçlarım canlılığını yitiriyor ve dökülmeye başladı. Yaşadığım bu saç problemimin biotin eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim. Ama Solgar'ın ürettiği bu ürünün gerçekten saç dökülmesini engellediğinden emin olmak isterim. Satış fiyatları uygun olmadığı için temin etmeden önce başlıktaki aklıma takılan soruya cevap bulmak istiyorum.
Solgar Super High Potency Biotin'i kullanmaya başladıktan ne kadar bir süre sonra saçlarımın dökülmesinin durduracağını açıkçası çok merak ediyorum. Benim gibi bu can sıkıcı duruma karşı mücadele başlatan ve bu ürünü kullananların deneyimlerini yorumlamasını dört gözle bekliyorum.
Solgar Super High Potency Biotin'i kullanmaya başladıktan ne kadar bir süre sonra saçlarımın dökülmesinin durduracağını açıkçası çok merak ediyorum. Benim gibi bu can sıkıcı duruma karşı mücadele başlatan ve bu ürünü kullananların deneyimlerini yorumlamasını dört gözle bekliyorum.