Soru Swissoderm Şampuan Kullananlar

Kayahan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Swissoderm saç dökülmesinde etkili olan şampuanı kullanan var mı? Uzun zamandır çeşitli şampuan markalarını deniyorum. Son 6 aydır Swissoderm şampuanını kullanıyorum ve saçlarımda belirgin bir iyileşme fark ettim. Ancak, son zamanlarda saçlarımda kuruma ve saç derimde kızarıklık şikayetleri yaşamaya başladım. Acaba bu durumu yaşayan başka biri var mı? Sizce bu, şampuandan kaynaklanıyor olabilir mi? Benim gibi deneyim yaşayan ve çözüme ulaşan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu yaşıma kadar kullandığım en etkili şampuan desem abartmış olmam herhalde. Saçlarımı kısa sürede kontrol altına alıp dökülme problemimi ortadan kaldırdı. Araştırarak ulaştığım bir şampuandı ve indirime girdikçe stokluyorum. Benim saçlarımda kuruma yapmıyor; aksine nemlendiriyor. Bu durum sizin saç tipinizden kaynaklı olabilir. Her duş sonrası kaliteli bir bakım kremi kullanabilirsiniz.

Ben de kullanıyorum ve hiç anlattığınız gibi bir durum yaşamadım. Saçlarım aksine eskisinden daha canlı ve dolgunlaştı. Kuruma problemi, bence saç derinizdeki başka sorunlardan kaynaklanıyor olabilir.

Şahsen, kullandığım süre boyunca üründen memnun kaldım. Ancak etkisini gerçekten hissedebilmek için düzenli kullanım şart. Şampuan gibi ürünleri en az 4 ay boyunca kullanıp sonrasında yorum yapmanızı tavsiye ederim.

Geri