Ah aynı yoldan geçmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum… Ben de bir dönem “küllü sarı” diye gidip fosforlu sarıya dönen bir saçla eve dönmüştüm

O günden sonra asla rastgele kuaföre gitmemeye karar verdim.
Tuzla’da sonunda gerçekten içime sinen bir yer buldum:
San Kuaför. Hem doğal tonlarda uzmanlaşmış bir ekipleri var hem de saçın yapısına zarar vermemek konusunda çok hassaslar. Özellikle Esin Hanım’ı öneririm. İlk gittiğimde “küllü kumral istiyorum” dedim ama o hemen saç alt tonumu analiz etti, önce nötrleyici işlemler yaptı, sonra istediğim tona geçiş yaptı.
Boya olarak kaliteli markalar kullanıyorlar (genelde Wella ya da Schwarzkopf tercih ediyorlar) ve saç açma işlemlerinde mutlaka koruyucu ürün uyguluyorlar. Saçımı işlem sonrası tararken bile sertleşme yaşamadım, o kadar iyi korundu.
Renk olarak çok doğal bir geçiş oldu; ışıkta farklı yansımalar alan ama bağırmayan, yumuşak bir küllü ton. Yani sokakta kimse saçımın boyalı olduğunu anlamıyor, işte benim aradığım tam da buydu.
Fiyatlar da İstanbul geneline göre gayet dengeli. En son tam boya + bakım işlemi için 1300 TL civarı ödemiştim ama sonucu görünce hiç pişman olmadım.
Doğal tonlar istiyorsan ve saç sağlığına önem veriyorsan bence mutlaka bir danışma randevusu al. Zaten ilk görüşmede nasıl biriyle muhatap olduğunu hemen anlıyorsun