Soru Urban Care Expert Biotin Ve Kafein Serisi: Dökülme Karşıtı Saç Bakım Setini Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duygu

Kayıtlı Üye
Geçen gün arkadaşlarla otururken saç konusu açıldı. Kiminin saçı dökülüyor, kiminin saçında egzama var. Ben de saçlarımın yavaş uzamasından şikayetçiydim. Bir arkadaşım bana 'Urban Care Expert Biotin ve Kafein Serisi' ürünlerini kullanarak etkili sonuçlar elde edebileceğimi söyledi. Ancak saçlarım hassas ve kırılgan olduğundan cesaret edip kullanamadım.

Daha önce Urban'ın saç bakım setini kullanıp başarı elde eden arkadaşlarımız var mı? Geçenlerde bir blogda saç toniğinin saçı beyazlattığını okumuştum, böyle bir durum söz konusu mudur?

Saçlarımdaki dökülmeleri engelleyip hızlı şekilde uzamasını sağlayacak bir ürünü hemen satın alıp kullanacağım. Sizlerden gelecek değerli yorumlarınız, inanın benim için önemli. Saçlarım konusunda çok hassas biriyim, bu yüzden her şeyi titizlikle araştırır ve kullanmaya başlarım.

Açıkçası, ben çok iyi bilirim. Uzun zamandır kullanan biri olarak, arafta kalmadan al kullan derim. Saçlarına derinlemesine bakım yaptığı gibi dökülmen varsa bir süreden sonra durduruyor.

İlk 2-3 kullanımdan sonra saçlarındaki değişimi gözlemlemen mümkün. Ben geçen yıldan beri saç bakımımı yapmak için kullanıyorum. Fiyat performans ürünüdür.

Saçlardaki kırıkları ve cansızlığı tamamen yok eden muazzam bir ürün desem yeridir.

Gratis mağazası görevlisinin alışveriş esnasında kasa arkasından önerdiği bir üründü. Kullandıktan sonra bugüne kadar neden kullanmamışım diye kendimizi sorgulattı.

Arkadaşlar, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Geri bildirimlerinize istinaden alıp kullanmaya karar verdim. Saçlarımda ne gibi etkiler yaratacak, bekleyip zamanla göreceğiz.

Geri