Soru Üsküdar’da Saç Boyatmak İçin Tavsiye Edebileceğiniz Bir Yer Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülay

Kayıtlı Üye
Üsküdar’da saç boyatma konusunda iyi bir yer bulmakta çok zorlanıyorum. Birkaç farklı kuaföre gittim ama ya istediğim rengi tutturamadılar ya da saçımı aşırı yıprattılar. En son bir yere gittim, açık kahve ve doğal bir ton istedim ama saçım resmen kızıl oldu! Üstelik boyadan sonra saçım o kadar kuru ve sert hale geldi ki her taradığımda koparak dökülmeye başladı.

Boya yapan herkes kendini uzman sanıyor ama renk geçişlerini düzgün yapamayan, saçın yapısını düşünmeden kimyasal işlemler uygulayan o kadar çok yer var ki artık güvenerek gidebileceğim bir kuaför bulmak istiyorum. Üsküdar’da gerçekten saç boyama konusunda iyi olan, renkleri tam istediğim gibi oturtan ve saçımı mahvetmeden işlem yapan bir yer bilen var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Ben de Üsküdar’da uzun süre iyi bir kuaför aradım ve maalesef benzer kötü deneyimler yaşadım. Saç rengimi bir türlü istediğim gibi yapamıyorlardı, üstelik her seferinde saçım daha da yıpranıyordu. Sonunda [Esi Bayan Kuaförü] diye bir yere gittim ve gerçekten işlerinde çok iyiler! Renk konusunda çok detaycılar, önce saç yapımı incelediler, sonra istediğim rengi tutturmak için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini anlattılar. Boyadan sonra saçlarım hala yumuşacıktı, ekstra bakım da yaptılar. Gerçekten güvenilir bir yer arıyorsan burayı bir dene derim.

Aynı sorunu ben de yaşadım! Özellikle açık tonlar istiyorsan işini iyi yapmayan bir kuaföre gittiğinde sonuç tam bir felaket olabiliyor. Ben en son Saj Bayan Kuaförüne gittim, biraz pahalı ama kesinlikle değdi. İstediğim rengi aynen tutturdular ve saçımı asla yıpratmadılar. Kaliteli ürünler kullanıyorlar, işlem sonrası bakım yapıyorlar ve saçının sağlığını düşünüyorlar. Üsküdar’da bu kadar özenli çalışan çok az kuaför var, kesinlikle öneririm!

Geri