Soru Vichy Dercos Energisant Şampuanı Kullanıcı Deneyimleri: Beklentileri Karşılıyor mu?

Fatih Keleş

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda hayatımda bir dizi zorlukla karşılaştım ve maalesef ruh sağlığımın yanı sıra cilt ve saç sağlığım da etkilendi. Bir süre önce sevgilimden ayrıldım, işletmem iflasın eşiğine geldi ve en son olarak da kuzenim trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu dönemde yaşadığım stres ve üzüntü saç dökülmesi gibi fiziksel sorunları da beraberinde getirdi. Saçlarımın eski sağlığından uzaklaştığını ve aşırı dökülme yaşadığını fark ettim.

Bir arkadaşımın önerisiyle, eczanede bulunan kırmızı şişeli Vichy Dercos şampuanını kullanmaya ve XPecia Erkek tabletlerini almaya karar verdim. Ancak, bu tarz ürünleri daha önce kullanmamış biri olarak, gerçek kullanıcı deneyimlerini ve görüşlerini almak adına bu soru konusunu oluşturdum.

Forumda yer alan deneyimlerin ve önerilerin ne kadar değerli olduğunu hepimiz az çok biliyoruz. Bu yüzden, saç dökülmesiyle mücadelemde Vichy Dercos şampuan ve XPecia Erkek tablet işe yarar mı?

Bu konuda tecrübesi olan veya benim gibi benzer sorunlar yaşayan biri varsa, deneyimlerini ve tavsiyelerini yorum alanında paylaşabilir mi? Yazı sonuna ürünün görselini ekledim böylece hangi ürünü alacağımı görmüş olacaksınız. Şimdiden ilginize ve desteğinize teşekkür ederim.

vichy-dercos-energisant-jpg.19

Kullandıktan sonra şampuana gerçekten hayran kalmış biri olarak yorum yazmadan geçmek istemedim. Ürünü kullandıktan hemen sonra saçlarım adeta pırıl pırıl oldu.

Türkiye pazarından en çok satışı yapılan Vichy, seni gerçekten üzmez hatta saçlarınla olan ilgili sorunlarına çözüm üretir.

Yıllar geçtikçe adından sıkça söz ettiren Vichy Dercos, kullanan kişilerin beğenisini kazanmıştır, bende dahilim beğenenler arasındayım.

XPecia tabletini 3 aydır aralıksız kullanıyorum ve çok memnun kaldığımı söylemek için yazıyorum. Çünkü çoğumuz vücudun ihtiyaç duyduğu B vitaminlerini besinlerimizden alamadığımız için saçlarımız yeterli şekilde beslenemiyor. Bu tablet sayesinde bu eksikliği gideriyorum.

Geri