Acnegen Ciltteki Yağ Dengesini Kalıcı Olarak Değiştirir mi?

Öznur Salkım

Kayıtlı Üye
Acnegen tedavisini tamamlayalı altı ay oldu. Eskiden yağlı bir cilde sahiptim ama şimdi karma ve dengeli görünüyor. Yine de bazen “acaba bu durum kalıcı mı, yoksa geçici mi?” diye düşünüyorum. Çünkü bazı yerlerde parlama tamamen bitti, bazı bölgelerse hâlâ kuru.

Doktorum ilacın yağ bezelerini kalıcı olarak küçültebildiğini söylemişti ama herkesin cildi farklı tepki veriyor. Şu anda cildim çok daha sakin, fakat ilerleyen zamanlarda yağlanma geri döner mi emin değilim.

Bu denge zamanla bozulur mu, yoksa gerçekten uzun vadeli bir etki mi?

Çözüm
Acnegen, yağ bezelerinde kalıcı küçülme sağlayabiliyor. Benim cildim tedavi sonrası ilk altı ayda çok dengeliydi, sonrasında hafif yağlanma geri döndü ama asla eskisi kadar değil. Düzenli nemlendirme ve koruma rutiniyle bu denge korunabiliyor. Cilt yapısı kalıcı olarak daha sakin hale geliyor diyebilirim.
Benim cildim de uzun süre dengede kaldı. Güneş kremi ve nemlendiriciyle koruyunca bu durum devam ediyor.

Oyla 0
Acnegen, yağ bezelerinde kalıcı küçülme sağlayabiliyor. Benim cildim tedavi sonrası ilk altı ayda çok dengeliydi, sonrasında hafif yağlanma geri döndü ama asla eskisi kadar değil. Düzenli nemlendirme ve koruma rutiniyle bu denge korunabiliyor. Cilt yapısı kalıcı olarak daha sakin hale geliyor diyebilirim.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt