Adem Terzi’nin Türk Tıraşı Deneyen Var mı? İstanbul Erkek Kuaför Tavsiyesi

Bilal Şanslı

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Uzun süredir sosyal medyada Adem Terzi’nin “Türk Tıraşı” konseptini görüyorum. Kendi markasını yaratmış gibi görünüyor. Etiler ve Şişli şubeleri varmış. Acaba bu kadar popüler olmasının sebebi gerçekten işinin iyi olması mı, yoksa reklam mı çok yapılıyor emin olamadım.

Benim saçlar ince telli, hızlı uzuyor ve çabuk şekilsizleşiyor. Genelde kısa ve pratik modeller kullanıyorum ama artık biraz daha stil sahibi bir şey istiyorum. Özellikle sakal tıraşını da iyi yapıyorlarmış diye duydum.

Aranızda Adem Terzi’ye giden var mı? Gerçekten “Türk Tıraşı” diye anlattıkları şey farklı bir deneyim mi, yoksa bildiğimiz klasik tıraş mı? Çünkü pazarlama kısmı çok güçlü görünüyor.

Fiyatların biraz yüksek olduğunu tahmin ediyorum ama sonuç gerçekten iyiyse denemeye değer. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Adem Terzi’ye gitmiştim. Gerçekten farklı bir konseptleri var. “Türk Tıraşı” dedikleri şey aslında hem saç hem sakalın yüz hatlarına göre uyumlu yapılması. Saçımı klasik fade kestiler, sakalı da ona göre ayarladılar. İlk defa kendimi bu kadar bakımlı hissettim. Fiyatlar ortalamanın üzerinde ama hizmet kalitesi ve ilgi fark yaratıyor. Özellikle özel günler için tercih edilebilir.

Benim saçım ince telli, genelde istediğim modeli bulmak zor oluyordu. Adem Terzi’de saçımı detaylı inceleyip ona göre model önerdiler. “Türk Tıraşı” konseptini uyguladılar, sonuç gerçekten çok hoşuma gitti. Saçım normalde çabuk şekilsizleşirdi ama bu kesimle daha uzun süre kullanabildim. Mekân çok kaliteli, çalışanlar profesyonel. Tek dezavantajı fiyat ama değer.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Açıkçası başta biraz reklam gibi geliyordu ama deneyince memnun kaldım. Saçımı kısa yanlar, üst hafif uzun olacak şekilde kestiler. Sakalı da düzelttiler. Özellikle tıraş sonrası uyguladıkları bakım çok iyi geldi. Normal berberlerde böyle detaylar olmuyor. Fiyat biraz yüksek ama verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.

Geri
Üst Alt