Airstrait Saç Düzleştirici Gerçekten Değer mi? Deneyenler Anlatıyor

Aylin

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Bir süredir araştırdığım ürünlerden biri de Dyson Airstrait saç düzleştirici. Bu cihazın en büyük farkı, klasik düzleştiricilerde olduğu gibi saç tellerini iki sıcak plaka arasında sıkıştırmaması. Onun yerine güçlü hava akımıyla saçları aynı anda hem kurutup hem düzleştirmesi. Bu sayede saçların daha az zarar gördüğü ve daha yumuşak, parlak kaldığı söyleniyor.

Benim saçlarım dalgalı ve biraz kabarık. Normal düzleştiriciyle istediğim sonucu elde ediyorum ama birkaç saat sonra saç eski haline dönüyor. Ayrıca sık ısı kullanımı saçlarımı sertleştirdiği için yeni bir alternatif arayışındayım. Dyson Airstrait’in reklamlarında gösterilen sonuçlar gerçekten çok cazip geliyor ama fiyatı da oldukça yüksek. Açıkçası bu kadar para verip hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyorum.

İnternette okuduğum yorumlarda bazı kullanıcılar cihazı öve öve bitiremiyor, bazıları ise “normal bir düzleştiriciden çok da farkı yok” diyor. Bu yüzden kafam çok karıştı. Gerçekten saçları hem yumuşatıyor hem de uzun süre düz tutuyor mu? İnce telli ya da kalın telli saçlarda performansı farklı mı oluyor?

Benim gibi bu ürünü almayı düşünen çok kişi olduğunu biliyorum. O yüzden deneyimlerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. Sizce Dyson Airstrait gerçekten parasını hak ediyor mu, yoksa klasik ürünler işimizi görmeye devam mı etmeli?

Ben Airstrait’i 2 aydır kullanıyorum ve dürüst olmak gerekirse fiyatını hak ediyor. Normal düzleştiriciye göre saçım çok daha az sertleşiyor. Özellikle sabah işe giderken hem kurutma hem düzleştirme bir arada olduğu için çok zaman kazandırıyor. Saç uçlarımda kırıkların azalması da dikkatimi çekti. Eğer sık sık düzleştirici kullanıyorsan farkı hissedersin.

Oyla 0
Ben ürünü denedim ama şahsen fiyat/performans açısından çok da farklı bulmadım. Evet saçlar biraz daha yumuşak oluyor ama nemli havada yine dalgalanma geri geliyor. Klasik düzleştiriciden farkı, saçı daha az yıpratması. Eğer saç sağlığına uzun vadede yatırım yapmak istersen alınabilir ama kısa vadeli beklentin varsa o kadar para vermeye gerek yok.

Oyla 0
Bence Airstrait’in en iyi özelliği hızlı olması. Saçlarımı kurutup aynı anda düzleştirmek büyük kolaylık. Normalde 25–30 dakika süren işlem 10 dakikada bitiyor. Yumuşatma etkisi de gayet güzel, saç tellerim daha parlak görünüyor. Ama sesi biraz yüksek, ilk başta alışmak zor olabiliyor.

Oyla 0
Ben uzun süre düşündükten sonra aldım. Açıkçası ilk başta pahalı geldi ama saçımın sağlığını koruduğunu görünce değer dedim. Eskiden düzleştirici sonrası saçım sert ve mat olurdu, Airstrait ile daha doğal ve canlı görünüyor. Ayrıca saç derisini yakmıyor, bu benim için önemliydi. Yalnız çok sık seyahat ediyorsan taşımak zor olabilir çünkü boyutu biraz büyük. Evde düzenli kullanıyorsan gayet başarılı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt