Altın Sarısı mı Yoksa Platin Sarı mı Daha Modern Görünüyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şirin

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese, saç rengimi değiştirmek istiyorum ve uzun süredir sarı tonlarına geçmeyi düşünüyorum. Ama kafam inanılmaz karışık. Kuaförüm bana altın sarısının daha sıcak ve yüzüme uyumlu olacağını söyledi. Çünkü ten rengim beyaz ve altın sarısı, özellikle cilde daha sağlıklı bir ışıltı katabiliyormuş. Ben de bunu çok istiyorum aslında. Fakat bir yandan da platin sarıyı çok beğeniyorum. Platin sarı çok modern, dikkat çekici ve iddialı görünüyor.

Ama işin sıkıntı kısmı şu ki, günlük hayatta hangisi daha kullanışlı olur emin değilim. Platin sarı çok güzel ama herhalde daha çok bakım gerektirir. Saçım ince telli olduğu için sık boyaya dayanabilir mi bilmiyorum. Altın sarısı ise biraz daha doğal duruyor ve akınca kötü görünmez diye düşünüyorum. Ayrıca kıyafetlerle uyumu da önemli. Platin sarı çok havalı ama belki iş hayatında fazla dikkat çekici olabilir.

Kısacası kafamda sürekli şu ikilem var: Altın sarısı mı bana daha çok yakışır yoksa platin sarıya cesaret etmeli miyim? Sizce hangisi daha modern görünür ama aynı zamanda günlük kullanımda beni zorlamaz?

Ben beyaz tenliyim ve uzun süre altın sarısı kullandım. Yüzüme çok sıcak bir ifade katıyordu, insanlar sürekli “cildin daha canlı görünüyor” diyordu. Platin sarı daha dikkat çekici ama altın sarı bence günlük kullanım için daha rahat. Renk akınca da kötü durmuyor.

Oyla 0
Platin sarıyı denedim ve herkes çok modern, çok havalı durduğunu söyledi. Ama kabul edeyim, bakımı çok zor. Diplerim çıkınca hemen belli oluyordu. Altın sarı daha doğal, ama platin sarı kesinlikle daha iddialı. Eğer bakımına özen göstereceksen platin bence çok güzel.

Oyla 0
Benim gözlerim mavi, platin sarı yaptırdığımda göz rengim inanılmaz ortaya çıktı. Ama cildim biraz solgun gösterdi. Daha sonra altın sarıya geçtim, daha dengeli oldu. Yani platin çok dikkat çekici ama altın sarı daha kullanışlı. İkisinin de farklı havası var.

Oyla 0
Ben kuaförüm ve gözlemim şu: Platin sarı modern, altın sarı daha doğal. Ten renginiz beyazsa platin cesur bir tercih olur, ama buğday tende altın sarı çok daha uyumlu. Bence kendinizi günlük hayatta rahat hissettirecek olanı seçmelisiniz.

Oyla 0
Ben bir dönem platin yaptırdım, çok güzeldi ama inanılmaz yordu. Şimdi altın sarı kullanıyorum, çok daha kolay. Kıyafetlerle uyumu da daha pratik. Platin havalı ama sürekli bakım istiyor. Altın sarı ise daha uzun vadede rahat bir renk.

Oyla 0
Geri
Üst Alt