Ameliyatsız Boyun Gençleştirme Yöntemleri Gerçekten Etkili Mi?

Ceren

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda fark ettim ki yüz bakımına ne kadar özen göstersem de boyun bölgem yaşımı ele veriyor. Özellikle sarkma, ince çizgiler ve ciltte gevşeme oluşmaya başladı. Araştırınca karşıma ameliyatsız boyun gençleştirme yöntemleri çıktı. Bunların başında HIFU, radyofrekans, Ulthera, mezoterapi ve ip askı gibi teknikler geliyor.

Doktorlar bu işlemlerin boyun bölgesindeki kolajen üretimini artırarak sıkılaşma sağladığını söylüyor. Ama benim aklımdaki soru şu:
  • Bu işlemler gerçekten ameliyata yakın sonuç verir mi?
  • Etkisi ne kadar sürer?
  • İşlem sırasında acı hissi var mı?
  • Kaç seansta gözle görülür toparlanma oluyor?
Deneyenlerin gerçek yorumları çok değerli olur. Çünkü bu işlemler ucuz değil, boşa para harcamak istemiyorum.

Ben geçen yıl HIFU ile boyun toparlama yaptırdım. Tek seans yetti, 2 ay sonra etkisini daha net gördüm. Boyun çizgilerim belirgin şekilde azaldı, cilt daha gergin duruyor. Şu an üzerinden 11 ay geçti, hâlâ memnunum. İşlem sırasında hafif yanma hissi oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.

Oyla 0
Ben radyofrekans denedim, 6 seans yaptırdım. Her seans sonrası hafif kızarıklık oldu ama ertesi gün geçti. Etkisi güzel, boyun derim toparlandı. Ancak kalıcı değil, yaklaşık 8-9 ay sonra etkisi azalmaya başladı. Devamlı yaptırmak lazım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt