Ameliyatsız Karın Sıkılaştırma Yaptıran Var Mı? Ağrı Ve İyileşme Süreci Nasıl Geçti?

Okuyan Hanım

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Özellikle doğumdan sonra karın bölgemde sarkma ve gevşeklik oluştu. Spor yapmama rağmen toparlanma olmadı. Bu yüzden ameliyatsız karın sıkılaştırma yöntemlerini araştırıyorum. Radyofrekans, HIFU, lazer gibi teknikler var ama hangisinin daha etkili olduğunu bilmiyorum.

Bu işlemleri yaptıran var mı? İşlem sırasında ağrı oluyor mu? Sonrasında kaç günde toparlanılıyor? Ayrıca etkisi ne kadar sürüyor?

Bazı merkezler sonuçların hemen görüleceğini, bazılarının ise birkaç ay içinde kolajen üretimi sayesinde toparlanmanın artacağını söylüyor. Deneyimlerinizi, işlem sonrası günlük hayata dönüş sürecini ve yan etkileri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.

Doğumdan sonra karın bölgemde ciddi sarkma vardı. Radyofrekans yöntemi ile 6 seans yaptırdım. İşlem sırasında sıcaklık hissi oluyor ama acı yok. İlk 2 seansta fark pek görmedim ama 3. seanstan sonra toparlanma başladı. Şimdi düz bir karın değil ama gözle görülür bir sıkılaşma var.

Oyla 0
Ben HIFU ile karın sıkılaştırma denedim. Tek seans yaptırdım ama çok bir değişiklik olmadı. Doktorum seri halinde 3 seans önerdi ama fiyatlar çok yüksekti. Ayrıca işlem sonrası 1-2 gün hassasiyet yaşadım. Bana kalırsa küçük sarkmalarda işe yarayabilir ama büyük sarkmalar için çok etkili değil.

Oyla 0
Geri
Üst Alt