Androvium Sprey Kullananlar (Kadınlar Kulübü) Yorumları

Berfin Doğanay

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸

Bir süredir saç dökülmesi sorunu yaşıyorum, özellikle ön bölgem baya seyrekleşmeye başladı. İnternette araştırma yaparken “Androvium Sprey” diye bir üründen bahseden çok fazla yazı gördüm. Hatta Kadınlar Kulübü forumunda da baya yorum vardı. Kimi “çok faydasını gördüm, saçlarım gürleşti” demiş, kimi de “hiç işe yaramadı, boşa para verdim” diye yazmış. Açıkçası bu çelişkili yorumlar yüzünden biraz kafam karıştı, ne yapacağımı bilemedim. 🤷🏻‍♀️

Benim için saç konusu çok önemli, çünkü her gün tarakta ve duşta ciddi anlamda saç dökülmesi görüyorum. Doktora gitmeyi de düşünüyorum ama önce gerçekten bu sprey kullanan var mı, yan etkisi var mı, düzenli kullanımda etkisini gösteriyor mu öğrenmek istiyorum.

Kadınlar Kulübü’nde fikirler çok dağınıktı, herkes farklı şey yazmış. Sonra biraz daha araştırınca Saç Rehberi forumunu keşfettim ve burada konuların daha net, daha tecrübeli kullanıcıların yorumlarıyla dolu olduğunu gördüm. O yüzden bu başlığı açmak istedim.

Aranızda Androvium Sprey kullanan varsa, özellikle de uzun süre deneyimleyenler, lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Saç dökülmesini gerçekten durduruyor mu, yeni saç çıkışına etkisi oluyor mu, kadınlarda bir problem yaratıyor mu? Hepimiz için çok faydalı olur diye düşünüyorum. 🙏✨

Ben yaklaşık 4 aydır Androvium Sprey kullanıyorum. İlk başlarda çok büyük bir beklentiyle başlamadım ama özellikle 3. aydan sonra yeni minik saç telleri çıkmaya başladı. Ön saç çizgimde hafif dolgunluk fark ediyorum. Yan etki olarak bir şey yaşamadım, sadece ilk zamanlar saçımda hafif yağlanma yaptı ama düzenli yıkayınca sorun kalmadı. Ben memnunum, devam ediyorum.

Benim saçlarım doğum sonrası çok döküldü, kuaförüm önerdi diye aldım. Açıkçası ilk 2 ay pek etkisini görmedim, hatta “boşuna mı kullanıyorum” diye düşündüm. Ama sabrettim, 5. aya girdim ve özellikle ense bölgesinde bebek saçlar çıkmaya başladı. Dökülmem ciddi şekilde azaldı. Yan etki hiç olmadı, ama düzenli kullanım şart, 1-2 gün aksatınca fark ediliyor.

Benim deneyimim biraz farklı. 2 ay kullandım, saç dökülmemde bir azalma olmadı. Sprey sürdükten sonra saçlarım yapış yapış oldu, hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca hafif kaşıntı yaptı, o yüzden bıraktım. Belki bende alerjiye neden oldu, herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama bana yaramadı.

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. İlk 3 ay sabır isteyen bir süreç, bazen dökülme artıyor gibi hissediyorsun ama sonra toparlıyor. Şu an saçlarım daha güçlü, tararken eskisi kadar kopma olmuyor. Yeni saç çıkışı da var, özellikle yanlarda. Yan etki yaşamadım, ama düzenli doktor kontrolüne gidiyorum, o şekilde daha güvenli oluyor.

Ben çok uzun süre kullanmadım, sadece 2 ay denedim. O dönemde saç dökülmem azalmış gibi geldi ama net bir sonuç göremedim. Biraz daha sabretsem belki işe yarardı ama ben aceleci davrandım sanırım. Şu an başka bir ürünle devam ediyorum.

Androvium Sprey’i 1 yıldır düzenli kullanıyorum. Dökülmeyi neredeyse tamamen kesti, hatta saçımın hacmi arttı diyebilirim. İlk 2 ay sabah akşam düzenli uygulamak zor geldi ama alışıyorsun. Hiçbir yan etkim olmadı. Benim için oldukça başarılı bir ürün oldu.

Benim saç dökülmem genetikti, ailede kadınlarda çok görülüyor. 6 aydır kullanıyorum, dökülme azaldı ama tamamen kesilmedi. Yeni saç çıkışı oldu ama çok yoğun değil. Yine de moral verdi, en azından kötüye gitmiyor. Yan etki yaşamadım, sadece kokusu biraz ağır geliyor bazen.

Geri
Üst Alt