Ankara’da Saç Ekimi Yaptırıp Uzun Vadede Memnun Kalan Oldu Mu?

Hüseyin Akar

Kayıtlı Üye
Saç ekimiyle ilgili okuduklarımın büyük kısmı ya operasyonun hemen sonrası ya da ilk birkaç aylık süreçle ilgili oluyor. Oysa benim için asıl önemli olan, işin üzerinden zaman geçtikten sonra insanların ne hissettiği. Yani 1 yıl, hatta mümkünse 2 yıl sonra sonuçlar nasıl duruyor, saçlar gerçekten doğal görünüyor mu, yoğunluk kalıcı mı bunları merak ediyorum. İlk aylarda herkes biraz umutlu oluyor ama zaman geçtikçe memnuniyet devam ediyor mu, yoksa hayal kırıklığı mı başlıyor bunu bilmek istiyorum.

Ankara’da saç ekimi yaptırıp uzun vadeyi görmüş olanların yorumlarını özellikle merak ediyorum. Çünkü şehir bazında araştırma yaparken genelde “ilk izlenimler” paylaşılıyor. Oysa saç ekimi sabır isteyen bir iş ve gerçek sonuçlar zamanla ortaya çıkıyor. Ekimden sonra saçların dökülmesi, yeniden çıkması, şekil alması derken süreç uzun.

Ankara’da saç ekimi yaptırmış ve üzerinden yeterince zaman geçmiş kişilerin dürüst yorumları karar vermemde çok etkili olur.

Ankara’da saç ekimi yaptırıp uzun vadede gerçekten memnun kalan oldu mu, 1 yıl ve sonrasında sonuçlar nasıl?

Ben Ankara’da saç ekimi yaptıralı yaklaşık 2 yıl oldu. Açıkçası ilk 6 ay çok sabır istiyor ama 1 yıl dolduktan sonra sonuçlar netleşiyor. Şu an saçlarım doğal duruyor, yoğunluk beklediğim seviyede. En önemlisi de zaman geçtikçe kötüleşmedi, tam tersine daha iyi oturdu.

Oyla 0
Uzun vadede memnun olanlardanım. Ankara’da yaptırdım, ilk başta “acaba yeterince çıkacak mı” diye çok düşündüm ama 8. aydan sonra ciddi çıkış oldu. Şu an günlük hayatta saç ekimi yaptırdığımı kimse anlamıyor, bu benim için büyük artı.

Oyla 0
Benim memnuniyetim beklentimle doğru orantılı oldu. Eskisi gibi gür saç beklemedim. Ön taraf doldu, tepe toparladı, kel görüntü gitti. 1,5 yıl geçti ve hâlâ memnunum. Ankara’da yaptırdığıma pişman olmadım.

Oyla 0
Uzun vadede şunu fark ettim: Doğru planlama çok önemli. Benim saç çizgim doğal çizildiği için zamanla daha da iyi durmaya başladı. Ankara’da doktorla birebir çalışmanın avantajını yaşadım diyebilirim.

Oyla 0
Çevremde Ankara’da yaptırıp memnun kalan birkaç kişi daha var. Ortak noktamız şu: Acele etmedik, iyi araştırdık ve beklentimizi gerçekçi tuttuk. Uzun vadede memnuniyet büyük ölçüde bunlara bağlı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt